hover to zoom
Closeup   5836 zoeva web

ZOEVA

109 Face Paint

SB 109

20 reviews

Rp 245.000

Free Delivery

  • Deskripsi
  • How To
  • About

    ZOEVA 109 Face Paint merupakan sebuah kuas kontur yang khusus dirancang untuk membentuk dan mendefinisikan wajah Anda seperti seorang make-up artist profesional. Kuas ini memiliki bentuk kepala yang datar dan terbuat dari paduan bulu sintetis dan alami, sehingga memungkinkan Anda untuk melaksanakan shading secara mudah dan sempurna.

    Manfaat

    Dirancang secara khusus untuk mendefinisikan kontur wajah Anda dengan sempurna. Terbuat dari bulu alami dan serat sintetis yang bebas dari pewarna. *Mampu mendefinisikan kontur tulang pipi dan dagu Anda secara nyata dan lebih detail.

    Unless otherwise stated and to the fullest extent permissible by law, Sephora disclaims all warranties, representations and conditions (whether express or implied) as to the veracity, accuracy, completeness, currency or any other aspects of any product claims or descriptions on this website which have been provided by to us by third parties (e.g. the relevant brand owners or customers reviews). Sephora has not independently verified such product claims or descriptions. Customers and users who wish to rely upon such product claims, descriptions or customer reviews should consult directly with such third parties.

    Terapkan kepala brush pada powder, lalu tepuk untuk membersihkan kelebihannya. Sapulah produk pada pipi mulai dari samping telinga. *Sapulah juga produk di bawah dagu dan pada kening dekat garis rambut.

All of our products are 100% authentic

penilaian & ulasan
20 Ulasans

pretty good brush

This brush is really soft but I expect it to be denser and thinner for precise contouring. It's still great, tho. Perfect size, not too big, not too small. I still can use it for contouring my nose. Side note, when I washed it for the first time, the bristles became a bit messy (not the same shape when I first bought it). Washed it twice, sadly the brush sheds a hair bristle. I probably should've used brushguard. But overall, it's a pretty good brush!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Sangat membantu

Zoeva Face Paint Brush ini sangat membantu untuk membuat hasil contour tidak terlalu tegas tapi tetap on point di pipi kita. Bulunya yang lembut membuat kita bisa dengan nyaman membaurkan powder. Brush ini jg bisa kita gunakan untuk contour hidung. Kekurangan brush ini adalah setelah dicuci bulunya agak sedikit berantakan, tapi tetap brush ini termasuk salah satu fav saya.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

zoeva

Perfect shape to contour my cheeks and nose. The bristles are soft. I already have few zoeva brush, and will continue to buy, because the quality is good. If you looking for brush, do consider zoeva.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

My holy grail paint brush

Udh nyoba bbrp Kuas untuk shading. Dan udh lama banget pengen nyoba si zoeva ini. Akhirnya terbeli juga. Pas pake, yahhh aku kasi bintang 5 bahkan 6 kalo bisa. Contouring jdi lbh mudah, rapih, no harsh line, easy to blend. Must have item bgt buat kamu yg hobby contouring

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Oke

This brush turns out much smaller than I expected. It is also a bit less dense compared with other Brushes in the market. However, the bristles are soft and delicate. Also,  very light. I like how it gives chiseled look.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

BEST CONTOURING BRUSH

This is the best contouring brush ever! Ujung nya yang flat makes it easier for you to create a defined contour line. Selain itu, kuas ini juga bisa dipakai untuk blending so there would be no harsh lines. Ukuran nya yg gak terlalu besar juga memungkinkan kita untuk menggunakan kuas ini untuk contour our nose. Pokoknya dis is de best contouring brush, ever!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Contour like a pro

This brush helps you contour like a pro. Man the moment i felt the brush is so unbelievably soft. The shape of it is perfect for my unexisted cheekbones. It blends really really well. I can use this onto my face temple as well. This makes your contour game to another level. No regrets after all.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

cukup memuaskan

brush Zoeva face paint ini bahannya soft banget, tapi sayangnya setelah cuci mulai menjadi agak kasar dan bentuknya juga dikit beruba, tidak seperti brush Real Techniques dan Sigma setelah cuci bentuknya masih bagus.. Jadi waktu mau cuci brush ini harus hati-hati...

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Love it!

Definitely one of my favorite brushes! The shape is what makes it unique and I just love the way it fits perfectly into the hollows of my cheeks to create that sculpted look that everyone wants these days! I haven't tried any other brushes that are shaped like this though, so I didn't give it a 5 star. But I'm sure that the quality would be the same, if not better when compared with the Nars ITA brush. 

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Superb

This brush i've been waiting for a while. I heard very good review about it. And here we go, i got it . The bristles are super soft, ver good to have sharp contour. I always love white hair brush, just feel so elegant. This one is very very recommended. Get it while u can, because it's sold out very quick.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.