hover to zoom
Closeup   5829 zoeva web

ZOEVA

104 Buffer

SB 104

14 reviews

Rp 280.000

Free Delivery

  • Deskripsi
  • How To
  • About

    ZOEVA 104 Buffer merupakan sebuah kuas vegan yang ideal untuk mengaplikasikan foundation pada wajah Anda secara merata. Kuas ini memiliki kepala dengan ujung yang datar dan padat, sehingga cocok sekali untuk rias wajah mineral. Bulunya yang sintetis juga ampuh mengangkat produk krim dan powder secara merata, sehingga aplikasi foundation pada wajah Anda akan terlihat mulus dan sempurna.

    Manfaat

    Cocok untuk kulit yang sensitif. Ideal untuk membaurkan riasan wajah. Memiliki helai-helai bulu yang sintetis. Tersedia dalam tas brush yang higienis.

    Unless otherwise stated and to the fullest extent permissible by law, Sephora disclaims all warranties, representations and conditions (whether express or implied) as to the veracity, accuracy, completeness, currency or any other aspects of any product claims or descriptions on this website which have been provided by to us by third parties (e.g. the relevant brand owners or customers reviews). Sephora has not independently verified such product claims or descriptions. Customers and users who wish to rely upon such product claims, descriptions or customer reviews should consult directly with such third parties.

    Terapkan kepala brush pada produk yang dipilih, lalu tepuk untuk membersihkan kelebihannya. Aplikasikan produk pada wajah, lalu baurkan sampai mulus.

All of our products are 100% authentic

penilaian & ulasan
14 Ulasans

Great Brush for buffing foundation

This brush is very soft, and good quality. Worth the money. Sometimes I use this with my cream blush or highlighter too, it just blends smoothly into the skin. Haven't notice any shed so far. For dry skin, I wouldn't suggest using this every day.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Best Foundation Brush

Flat Buffer Brush sll menjadi andalan saya utk foundation Brush.  Sdh punya Sigma F80, tp tetap mau cobain Zoeva 104.  Dan quality nya setara dgn Sigma F80, sll saya pakai interchangeably,  if one is being washed/dried.  Very recommended foundation brush, dan ukurannya cukup portable utk travelling. A MUST KEEP for brush lovers.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

omg i love this bruuush

ga nyeseeeel beli nya... muraaah tp bnr2 berkualitas... dupe sigma deh.. makeup q jd lbh nempelll flawlesss.. ga pernah sperti ini sebelumnya... aq suka bgttt. sm brush ini.. lembut juga wkt di pake.. trust me girl it really great brush

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

SUPER LEMBUT!

Ini buffer brush pertamaku, plus produk Zoeva pertamaku! Dan langsung jatuh cintaaaa <3 Bulunya lembut, dan memudahkan untuk pengaplikasian produk make up (cream or powder). Gagangnya kokoh, warna silvernya bikin terkesan elegan. Aku kira ini bakal panjang gitu gagangnya hehe ternyata nggak terlalu. Pokoknya pas lah. :3

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Excellent result

I like this brush to apply liquid and cream foundation. The bristles are dense that helps to distribute foundation flawlessly. For my small face, this brush shape helps to cover my face well. The price of this brush is very reasonable for excellent result. I would recommend this brush to friends. 

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

bagusss

Zoeva salah satu brand yang recomended, harga bersahabat kualitas tidak murahan, buat yg minat dgn f80 sigma tapi terganjal dengan harganya yg mahal, bisa coba yang satu ini. Kualitas gagang bagus, bulu tidak rontok, dan padat, really well made

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Nice but still not comparable to Sigma F80

This brush is supposed to be the dupe for sigma F80. Having sigma F80, I find zoeva is a little bit scratchy compared to F80. However, it is still a good brush realizing that ita price is only half or the price of sigma F80. Price wise it is so much cheaper. Also, the surface is wider than sigma F80.  Overall, if you would like something similar to F80 and you are in a budget, I do recommend zoeva buffer brush.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Nice brush

This is my first brush from zoeva. Actually I was about to buy sigma F80 but when I browsed I found this gem. This has good quality bristles. Very recommended as a cheaper alternative of sigma F80. In terms of price, it is quite affordable compare to sigma F80. In terms of usability, it is quite versatile. I have used this for foundation and also blushes. It works beautifully.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

♥♥♥

The bristles are so soft, but not too dense which then give such a natural finish to the skin. I've been using it to buff my bb/liquid/powder foundation and it's been working just as good. It also helps saving some minutes of base makeup application time especially when I'm in a rush (in most mornings). Definitely recommend it! Such a great brush with such an affordable price!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

zoeva buffer

Saya suka brush ini. Biasanya saya paling malas pakai foundation karena hasilnya sering terlihat tebal or cakey.. Ngak banget dong ya, untung sekarang sudah punya zoeva 104 buffer ini, alhasil makeup terlihat natural ngak seperti pakai topeng. 

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.