hover to zoom
Closeup   9194 toofaced web

Too Faced

Chocolate Bar Eye Shadow Collection

22 reviews

Rp 813.000

Free Shipping

  • *Deskripsi
  • How To
  • About

    Pilihan eye shadow yang cantik terinspirasi cokelat ini diformulasikan menggunakan bubuk kakao asli. Dikemas dengan kemasan berbentuk cokelat batangan yang menarik, pilihan warna coklat, netral, dan warna yang halus ini pastilah memikat para pecinta permen dan cokelat.

    Manfaat

    Set terdiri dari:

    • 0.03 oz x 14 Eye Shadow warna Gilded Ganache, Milk Chocolate, Black Forrest Truffle, Triple Fudge, Salted Caramel, Marzipan, Semi-Sweet, Strawberry Bon Bon, Candied Violet, Amaretto, Hazelnut, Crème Brulee, Haute Chocolate, Cherry Cordial
    • 0.10 oz x 2 Eye Shadow warna White Chocolate, Champagne Truffle
    • Panduan Glamour Guide

    * Unless otherwise stated and to the fullest extent permissible by law, Sephora disclaims all warranties, representations and conditions (whether express or implied) as to the veracity, accuracy, completeness, currency or any other aspects of any product claims or descriptions on this website which have been provided by to us by third parties (e.g. the relevant brand owners or customers reviews). Sephora has not independently verified such product claims or descriptions. Customers and users who wish to rely upon such product claims, descriptions or customer reviews should consult directly with such third parties.

    • Cobalah riasan smoky eye netral ketimbang hitam dan abu-abu untuk tampilan sempurna pada pagi maupun malam hari dengan pilihan eye shadow ini.
    • Aplikasikan warna favorit Anda pada kelopak mata atau sebagai liner bubuk pada bagian atas maupun bawah garis bulu mata.

All of our products are 100% authentic

*penilaian & ulasan
22 Ulasans

Mrs

Holy grail eyeshadow palette. Pigmentasi nya bagus banget.. warna nya super natural bisa buat dipake sehari hari maupun pesta. Packagingnya lucu, smell like chocolate because made from 100% natural cocoa powder..

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Best eyeshadow pallet

Kotaknya lucuu bentuk cokelat, warnanya cukup banyak n cantik2.. Pas dipake pigmented banget, langsung nyatu dikulit.. Pokoknya aku sukaaa... Apalagi pas dipake ada aroma cokelatnya juga, tambah seneeng dehh sama pallet ini.. Makasih yaa Luxolaa

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Love it!

Very pigmented, buttery, easy to blend, stays all day if I use eyeshadow base+primer, who can resist this packaging?!, Very wearable (from day to night, work to party, natural to glamour). Quite pricey but you get 16 colours from matte, shimmery and glittery for a good quality

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

AMAZINGGG

Eyeshadow yang satu ini bener bener pigmented dan awet juga dimataku. sebanding lah dengan harganya. dan wangi coklatnya bener bener enak banget rasanya kaya pengen dimakan. Makanya dikasih bintang 5 nih. solnya emang kualitasnya super bagus.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

The perfect palette for everyday look

I got this palette because beauty gurus on youtube raved about it. I was so curious how amazing it is and decided to buy. First, I'm not really big on eyeshadows - I don't pack on smokey eyes. I prefer something neutral. If you're like me, then you're gonna love this. This palette contains so many warm and wearable eyeshadows. The pigmentation is fantastic and it's so easy for blending. You can get a natural eye look AND glamorous eye look. The packaging is cute and travel-friendly. it  also smells like chocolate. I also use the matte dark brown colour for my eyebrows and I love how it looks. Overall, this palette is worth every penny.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

sweeter than chocolate

I just love the smells of chocolate whenever I'm open the palette. The color pigmentation is lovely. And you can use this for daily, smokey, glamour, or any look you want with this palette. You get earthy-nude color, and super playful color. It has cute packaging. Recommended!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Love this

I love this Too Faced Chocolate Bar Palette, it smells really like a chocolate.... Yummy.... Saya beli waktu ada diskon online member sephora, harganya jadi lumayan terjangkau. Meskipun menurut saya ada sedikit warna-warna yang pigmentationnya kurang bagus... Overall this is beautiful, adorable palette...

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Super Pigmented!

Love, love, love this product. It's super pigmented! Too Faced Chocolate Bar itu eyeshadow palette high end pertama aku, dan emg bener beda bgt :) The overall colors on the shadow jg perfect untuk buat berbagai looks. Dannn yg terpenting... that chocolate smell though. UGH. Suka bgt!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Lovely Smell, Lovely Pigmentation

no doubt on toofaced pigmentation the palette consisted of 16 natural shades with mixture of mattes and shimmers making it very versatile for my daily look.  the smell is always compelling me when im applying my makeup in the morning. 2nd booster after my cup of coffee. much love <3. 

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Eye shadow

Bau coklat khas too faced.  Warna yang begitu hangat  dengan batuan warna yang sangat pigmented dan tahan lama.  Baik untuk acara sehari hari atau riasan pesta. .. benar benar sangat memukau.  Must have item 

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.