hover to zoom
Closeup   9174 toofaced web

Too Faced

Born This Way

21 reviews

Rp 613.000 Rp 613.000 Rp 613.000 Rp 613.000 Rp 613.000 Rp 613.000 Rp 613.000

Natural Beige

Light Beige

Nude

Warm Beige

Sand

Porcelain

Caramel

Natural Beige Light Beige Nude Warm Beige Sand Porcelain Caramel

Free Delivery

  • Deskripsi
  • How To
  • About

    Alas bedak revolusioner ini mengandung kombinasi Coconut Water untuk mengembalikan kadar kelembaban secara alami, Alpine Rose untuk mencerahkan tampilan kulit dan memberi elastisitas, serta Hyaluronic Acid untuk tampilan kulit yang lebih halus dan terlihat muda.

    Manfaat

    • Untuk jangkauan medium hingga penuh.
    • Bebas minyak.
    • Coconut Water untuk mengembalikan kadar kelembaban secara alami.
    • Mengandung Alpine Rose untuk mencerahkan tampilan kulit dan memberi elastisitas.
    • Hyaluronic Acid untuk tampilan kulit yang lebih halus dan terlihat muda.

    Unless otherwise stated and to the fullest extent permissible by law, Sephora disclaims all warranties, representations and conditions (whether express or implied) as to the veracity, accuracy, completeness, currency or any other aspects of any product claims or descriptions on this website which have been provided by to us by third parties (e.g. the relevant brand owners or customers reviews). Sephora has not independently verified such product claims or descriptions. Customers and users who wish to rely upon such product claims, descriptions or customer reviews should consult directly with such third parties.

    • Untuk jangkauan medium, aplikasikan sedikit dari bagian tengah wajah ke arah luar dan baurkan dengan ujung jari, spons, atau kuas.
    • Untuk tampilan lebih penuh, aplikasikan satu kali lapisan lagi sesuai kebutuhan.

All of our products are 100% authentic

penilaian & ulasan
21 Ulasans

Light Beige - Dewy Look

aku suka teksturnya yang creamy dan hasil akhirnya yang dewy dan tidak matte. banyak review yang bilang produk ini infused with coconut water, alpine rose, dan hyaluronic acid, cocok buat kita yang mempunyai kulit normal kombinasi ke kering. hasil akhirnya pun terlihat natural seperti hanya pakai moisturizer :)

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Light Beige - Dewy Finish Foundation

I dont wear foundation everyday, cos its not practical in my opinion with the blending and setting it with powder process, however having a nice high-end foundation is a must for me. This foundation has quite some good reviews in the internet, so I decided to purchase it. Comparing it with my last foundation I had, I was quite satisfied cos it comes with pump applicator and it is easy to blend, almost like a tinted moisturizer consistency. 2 pumps is enough for my face and neck, and it is buildable, however it wont give you matte finish

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Porcelain - good product

Foundation ini bisa menutupi bekas jerawat dan flek hitam diwajah, sehingga untuk pemakaian awal kulit terlihat flawless. Tapi sehubungan dengan kulit saya yang sangat berminyak, produk ini hanya bertahan sekitar 4-5 jam diwajah saya, dan pada akhirnya wajah sayapun kembali berminyak..

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Porcelain - Flawless

Banyak nonton bloger tentang foundie ini. Dan mereka semua puas sama too face born this way foundie ini jg. Karna penasaran akhir nya blie, dan ternyata memang hasil nya tuh bikin kulit flawless & gak kering. Seneng banged pakai produk ini karna dsaat kulit aq lg kering banged, pakai ini & campur bebrp tetes cover FX custom drops, langsung flawless muka kU seketika. Untuk kulit berminyak jg bgs bgd. Karna gak bikin kulit berminyak parah kyk foundie yg laen. Kulit aq Kdg berminyak & Kdg kering bgd kl abis prawatan.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Nude - Mrs

Love this foundation , it gives healthy look without looking to dewy .. I have oily skin but i put powder on top so it gives more matte look .. It gives you medium coverage but i guess still buildable to full ~

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Nude - greatttt foundation ever !

ini foundation high end pertama saya dan gak sia sia belinya. BAGUS BANGET!!! makin siang hasilnya bukan oily greasy tapi kaya glowing gitu. dan warnanya juga nyatu banget di muka dan hasilnya natural banget dan skin like finish. Suka bangettt

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Light Beige - Perfecto!

Perfect foundie for normal to oily acne prone skin. Im in NC35-30 and using light beige and it's just suits me perfectly. Once you pumped it, it look thick. And soon as you swipe it, it blends naturally to your skin. It smells like a coconut water. Its satin finish just make your skin were born this way. Totally love it and def.will repurchase it next.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Light Beige - best foundie ever

saya yang sedang kehabisan bb cream kebetulan melihat iklan too faced born this way. setelah itu saya mencari ulasan produk ini di internet dan menemukan ulasan yang menarik untuk produk ini. saya akhirnya memutuskan untuk membeli foundie ini (shade light beige). foundie nya ga dewy dan ga matte (ga kering), hasilnya natural banget kayak ga pake foundie (sesuai dengan namanya). selain itu coverage nya lama, dipake seharian tetap awet, hanya perlu menambah bedak di bagian hidung (karena hidung cepat berminyak). saya sudah melakukan 2nd purchase untuk produk ini. da bestttt pokoknya :)

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

1
0

Porcelain - GOOD

Its gonna be my saviour foundation when my skin got mad/redness due to sensitive skin reaction. it feels like you really born this way, natural finish and matte. i've choseen shade porcelain dan matching perfectly on my skin tone. Only reason why i gave 3,5star because it doesn't stay as long as i though (actually on working hour) - maybe mine has oily face&acne porne, just maybe. But im still love it.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Caramel - Love the Formula

Gives a nice finish to the skin, I would say it's a demi-matte that still provides luminosity.Applied evenly and easily (with both a brush and a damp BB). Gives a solid medium coverage. The bottle is nice and it has a pump.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.