hover to zoom
Closeup   8387 thebalm web

TheBalm

The Manizers Sister

8 reviews

Daftar Tunggu Saya

Rp 635.000

Free Delivery

  • Deskripsi
  • How To
  • About

    Trio Manizers ini dinyatakan bersalah karena tampil memukau. Dirancang untuk wanita yang dinamis, trio highlighter ini memudahkan Anda untuk menegaskan bentuk wajah. Palet ini terdiri dari tiga highlighter, shimmer, eye shadow dengan warna champagne, rose, dan golden-bronze.

    Manfaat

    • Palet terdiri dari highlighter, shimmer, dan eye shadow. * Mudah digunakan dan sesuai untuk semua jenis kulit.

    Unless otherwise stated and to the fullest extent permissible by law, Sephora disclaims all warranties, representations and conditions (whether express or implied) as to the veracity, accuracy, completeness, currency or any other aspects of any product claims or descriptions on this website which have been provided by to us by third parties (e.g. the relevant brand owners or customers reviews). Sephora has not independently verified such product claims or descriptions. Customers and users who wish to rely upon such product claims, descriptions or customer reviews should consult directly with such third parties.

    • Sapukan pada kelopak mata untuk hasil riasan glamor atau sapukan pada pipi, dagu, dan hidung untuk hasil riasan memukau dalam sekejap.

All of our products are 100% authentic

penilaian & ulasan
8 Ulasans

Best Highlighter Ever

it's designed for girls boys on the run, this highlighting trio enables you to emphasize your finest features. This palette contains three triple-milled multi-tasking highlighter, shimmers and shadows.  These champagne, rose, and golden-bronze shades are flattering on all skin tones and easy to use so you can take your glow on the go.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

wajib di beli

super duper pigmented ! gara gara produk ini jd cobain lg produk lain dari the balm . dan the balm is my fav ! the manizers sister cocok bngt yg mau bikin make up gak kaku . biar glowing dan flawless.  bisa di pake di innercorner mata jg bikin mata jd makin bercahaya . suka bngt pokoknya sama semua produk the balm

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

3 in 1

i've been dying to try out the luminizers line from thebalm, and finally when i saw that it was stocked here, i didn't even think twice and it went straight to my shopping basket! you will get all of the luminizers in one palette without much of a hassle. i especially love the cindy and mary-lou, but the betty one is really pretty as well. the good thing about it is that not only it can be used on your cheeks, but it will look great as shimmery eyeshadows as well. i think the palette really works well for everyone to try out.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Love love

Suka banget suka suka benget wajib beli wajib banget beli harus beli beli beli yang banyak bagus banget banget bagus banget pokok nya harus beli wajib punya dan beli di luxola wajib banget belu yaaaaa

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

simply the best!

I really love this blush palette! It contains of 3 beautiful shades at one go which is very handy and works very very well! The size is just right and the palette offers value for money item rather than buying each full size items. I use the mary-lou as highlighter both for eyebrow and eyes, cindy lou as cheek blush, and this award winning betty lou to create shading on my cheek bone. Even though at first i though the betty lou shades is too light for shading, turned out it worked very well on my skin. Afterall, you only need a little of these product to get the look that you want. Superb!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Yay!

The manizer sister! Im a fan hahaha mary, cindy, betty in one palette! Suka banget sama packaging yg ini dri pda yg satuan, keliatan lebih aman klo yg satuan isinya gampang hancur klo jatoh. Harga emang lebih mahal sih tapi karna pake voucher jdi murah! Hahahha. Yay! Love love

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

best of the best

This palette contains 3 of the most sought after products from the balm, I actually have the Mary-Lou Manizer, the full sized product but it's quite big honestly that I might not be able to finish it, but the size on this one is perfect, not too big not too small. I ended up giving the full sized one to my sister <3 a great product indeed!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

My go to highlight and bronzer

Finallyyyyyyy, I've been waiting for this like forever I wish they would have put this out sooner. I had Cindy Lou in full size but it's just to dark for a highlighter and it's easily crack I don't know why but not for the Manizer Sisters, the packaging is travel friendly and solid even I throw it to my make up case or purse it doesn't crack! I have all I need in one case; highlighter, bronzer, and eye shadow. Great deal! Thanks Luxola

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.