hover to zoom
Closeup   5514 thebalm web

TheBalm

Manizers - Mary Lou

Mary Lou

34 reviews

Hurry! only 5 left

Rp 415.000

Free Delivery

  • Deskripsi
  • About

    Jadikan kulit wajah Anda terlihat lebih memukau dengan memoleskan Mary-Lou Manizer. Berfungsi sebagai highlighter, shadow dan shimmer yang membuat kulit Anda terlihat lebih lembut dan bercahaya. Bukan tanggung jawab Anda bila semua mata akan tertuju pada wajah cantik Anda!

    Manfaat

    Hadir dengan 3 pilihan warna yang memiliki fungsi sebaga highlighter, shadow dan shimmer yang akan membuat kulit Anda terlihat lebih cerah terutama pada saat selfie! Sudah siap untuk tampil dengan menyita semua perhatian pria?

    Unless otherwise stated and to the fullest extent permissible by law, Sephora disclaims all warranties, representations and conditions (whether express or implied) as to the veracity, accuracy, completeness, currency or any other aspects of any product claims or descriptions on this website which have been provided by to us by third parties (e.g. the relevant brand owners or customers reviews). Sephora has not independently verified such product claims or descriptions. Customers and users who wish to rely upon such product claims, descriptions or customer reviews should consult directly with such third parties.

All of our products are 100% authentic

penilaian & ulasan
34 Ulasans

Natural glow

Bagus ga glowing bgt kaya nyx atau 3ce dan yg lainnya, glownya natural dan buat muka kliatan fresh ga glittery bgt loh, sehari2 bagus pesta paling nambah tebelin lagi aja. Overall puas banget, jadi mau coba produk lain dari the balm

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

that glo!

i'm in LOVE with this product, it's really pigmented and the color is absolutely gorgeous as well as versatile, i think it will suit a lot of different skin tones. also, the packaging is adorable, i love how it comes with a mirror. definitely a must buy! 😌

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

1
0

Love mary Lou

Pertama kali liat harganya yg cukup wow, bikin nunda untuk beli. Tapi ternyataaaaaa....Harganya sebanding dengan hasil yang didapat. Bikin highlight jadi cling....cling..... pokoknya langsung terpesona deh sama produk yang satu ini. 

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

1
0

Not worth the hype

I  bought the product cause I heard so many great review about this highlighter. Every single blogger or youtuber said thai it's their holly grail highlighter caused it give you the perfect glow. For me, this highlighter makes me look like a disco ball. Makes my pore look larger and noticeable, and in certain lighting it make my skin look oily. 

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

1
0

Good product ever

Saya membeli cindy low manimizer ini untuk teman saya kebetula sedang restock padahal jarang sekali restock tetapi saya sungguh menyesal karna tidak ikut membeli juga karna product the balm ini sungguh sangat bagus untuk highligth pada pipi hidung dan cuping mohon segera restock luxola thx you 

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

1
0

Mary Lou manizers

The balm Mary Lou manizers, pertama Kali tau produk ini pas liat video tutorial Michelle phan di YouTube, pas pakenya keliatannya Bagus. Setelah ngidam berapa lama, akhirnya Beli juga ni produk. Dan setelah nyobain sendiri,  ternyata emank beneran ok bangetz

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Mary-Lou Manizer

At first I didn't even think that there was a need to write a review because of all of the amazing reviews already on here. You can definitely overdo it with this highlighter, so make sure you start slowly and build it up (it’s great over blushes, too). I’ve also been using it as a brow/inner corner highlighter-this thing does it all! I love their packaging and the names are all really cute. But, yeah this stuff really is as amazing as everyone says. Period.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

The balm manizers - marry lou

The best highlighter i ever used. Marry lou cocok banged untuk highlighter karena shimery banged. Aku kalau pakai marry lou, bisa di pakai smua warna blush on.. Bisa warna pink , orange ato pitched. Poko nya the best deh the balm yang ini.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

1
0

mary lou manizer

Often heard the hype of this highlighter and many makeup tutorial using this product and said like that this is a must have product. I decided to buy this super famous mary lou manizer and very satisfied. Big compact and great result.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

best highlighter in tha market!!

i already hear a alot of good review about this highlighter, i already have the betty lou manizer but i really want to try thhis. the champange colou is so beutiful, it match in various skin tone!! i have daeker skin but it apply beuatifully

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.