hover to zoom
Closeup   5508 thebalm web

TheBalm

Boy's Blush - Downboy

Downboy

8 reviews

Hurry! only 2 left

Rp 380.000

Free Delivery

  • Deskripsi
  • About

    Ingin tampil dengan wajah bersemu-semu dan terlihat menarik? Gunakan saja BOY's Blush dengan warna baby pink dari shade downboy. Mampu memantulkan cahaya serta menonjolkan aura keanggunan Anda tanpa perlu menggunakan shimmer. Poles secukupnya pada bagian tulang apel pipi Anda. Sudah siap untuk tampil cantik dan menarik perhatian?

    Manfaat

    Gunakanlah secukupnya pada tulang apel pipi Anda. Hadir dengan formula bubuk yang halus yang sangat ringan untuk digunakan pada kulit wajah Anda. Partikelnya mampu membuat kulit wajah Anda menjadi lebih cerah tanpa perlu menggunakan shimmer.

    Unless otherwise stated and to the fullest extent permissible by law, Sephora disclaims all warranties, representations and conditions (whether express or implied) as to the veracity, accuracy, completeness, currency or any other aspects of any product claims or descriptions on this website which have been provided by to us by third parties (e.g. the relevant brand owners or customers reviews). Sephora has not independently verified such product claims or descriptions. Customers and users who wish to rely upon such product claims, descriptions or customer reviews should consult directly with such third parties.

All of our products are 100% authentic

penilaian & ulasan
8 Ulasans

lovely blush

Sudah mengincar downboy sejak tahun lalu  karena selalu out of stock...akhirnya dapat juga di luxola dan dpt discount lagi...senangnyaaa. Sejak pakai blush ini...jd malas pakai yang lainnya ,abisnya warnanya itu loh...natural bangettt ...semu2 pink...sukaaa buanget. Pink nya cantik...dan buat wajah jd tampak segar its my lovely blush

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Love It!

Awal agak ragu warnanya bakal norak, tapi ternyata enggak. gampang dipakai, tahan lama, dan enggak bikin wajah kayak badut. sekarang blush yang paling sering aku pake, merk lain udah sering kelupaan, hehehehe

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

downboy

cool toned baby pink blush with a hint of sheen. this is ok blush for those who do not like peachy pink blush. but for me since I'm the balm hoarder i just love this as much as i love fratboy or cabana boy. A must have blush? it is not must have if you have fratboy already. 

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Shimmer dusty pink

I like the color but kinda sad that it has shimmer in it.. I ended up using this blush only if i were going to do dewy make up look.. This blush is very pigmented and i need only one swap to get the color pop on the apple on my cheek.. 

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Down boy by the balm

Saya sangat suka dengan blush ini. Texturenya lembut dan warnanya yg pink. Sangat lembut saat di aplikasikan di pipi, dan memberika efek wajah yang segar. Selain itu packagingnya juga unik, dan sudah terdapat cermin di dalamnya.  Saya mendapatkan disc dr luxola saat membeli ini.  Barang saya jg cepat sampai.  Thanks luxola

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

The Balm Down Boy Blush

Perfect color natural pink blush for my fair skin tone. It says a cool toned blush, but i found it more neutral on me. It blends really well with my bronzer for a natural look. It's highly pigmented and make sure you blend it well. Pick up the blush with the blush brush lightly for first time use and tap off the excess. You can dab or swipe it along the cheeckbones. I usually apply lightly in the morning and build up for more color in the evening. 

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Downboy

Beli ini pas disc 35% dan free mini intain swiss dot kebetulan juga blm punyaa :). Warnany bagus dua2nyaaa. Tambah cantik pake ini......koleksi the balm suka smua buat pake se-hari2 :). Swiss dot juga bagus fresh peach.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Good

This blush, like other Balm products is good quality. Nice shades of pink color, looks good and natural on my skin tones. Believe it will suit to most skin tones But just need to be careful not to brush lots. Very pigmented. 

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.