hover to zoom
Closeup   5366 tangleteezer web

Tangle Teezer

Original Plum Delicious

47 reviews

Rp 269.900

Free Delivery

  • Deskripsi
  • About

    Ciptakan tampilan rambut yang indah seperti sehabis ditata oleh seorang penata rambut profesional di salon kecantikan, dengan menggunakan Original Plum Delicious. Mampu membuat rambut menjadi halus dan lebih mudah diatur.

    Manfaat

    Tak ada waktu untuk menata rambut di salon? Gunakan saja Original Plum Delicious yang dapat menciptakan tampilan rambut yang indah seperti sehabis ditata oleh seorang penata rambut profesional di salon kecantikan, 

    Unless otherwise stated and to the fullest extent permissible by law, Sephora disclaims all warranties, representations and conditions (whether express or implied) as to the veracity, accuracy, completeness, currency or any other aspects of any product claims or descriptions on this website which have been provided by to us by third parties (e.g. the relevant brand owners or customers reviews). Sephora has not independently verified such product claims or descriptions. Customers and users who wish to rely upon such product claims, descriptions or customer reviews should consult directly with such third parties.

All of our products are 100% authentic

?

penilaian & ulasan
47 Ulasans

Perfect for tangled hair

I love this brush so much. I have dyed my hair a lot till it fry and so hard to brush it after showering. I wished I bought the other color though. I color my hair Blue and the color transfer to the bristles.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Buy buy buyyyyyyyyyyy

Sometimes... Bad hair happens You know when your hair brush stuck when you try to brush your hair... With this one..... NO MORE STUCK... MO MORE difficulties when brushin hair... Guarantee that you loveeeeeee this product..   Ps: this is recomend for kids too... he he he.....

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

very very rec

LOVE THIS. Believe the hype. Liked this far more than the wet brush which did nothing for the tangles in my ridiculously thick, low-back length hair. I keep the mini in my bag at all times. Getting knots out used to take forever, i even had to cut some out before. You literally don't feel this working and it gets out the most stubborn knots in seconds

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Super recommend!

Bener bener membantu rambut yang kusut, bisa digunakan saat rambut basah maupun kering. Rambut jadi semakin halus dan gak kusut. Awalnya tertarik karena liat review di youtube, dan ternyata bener" bekerja tapi sayang gaada pengangannya.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Perfect HairTools

Tangle Teezer pas search di utube jadi penasaran banget buat beli. Ternyata persis seperti yg di demo in. Bagussss bangettt !! Tipe rambutku tuh tebell bangett, susah di atur dan mengembang. Jdi kalo ada acara dan ga sempet ke rapihin rambut suka bete sndiri liat rambut ngembang ga jelas. Tanglr teezer save my day ! NO MORE BAD HAIR DAY. Jadi seneng sisiran trus tiap hari pke tangle teezer hehe

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

baguuus

beli ini untuk saudara perempuan saya, karena sebelumnya saya beli dan pakai sendiri, ternyata hasilnya baguuuuuuuuuuuuuuuuuus banget. suka banget dengan hasilnya. hasilnya halus, tidak kusut. thanks luxola for such a great product

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

sisir perfect

Awalnya pensaran sama produk satu ini karena setiap baca komen mereka rata-rata puas dengan hasil dari sisir ini. Aku beli juga pas lagi promo sale, setelah pake, aku jadi percaya dengan para komentator...Luxola the best deh pokoknya.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

I love Tangle Teezer

I love this brush. Membuat rambut saya lebih bervolume, tidak kusut, dan lebih lembut. Saya hanya kurang suka brush ini tidak memiliki handle / pegangan untuk tangan. But sure I'm happy with this brush :)

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

it helps!

beli ini sisir karna waktu itu lgi diskon di luxola! penasaran trus liat review nya di youtube. akhirnya beli deh.. yang paling kliatan sih bedanya sama sisir biasa, ini bener bener bikin rambut lbh nurut, dan jdi lbh halus dripda pake sisir biasa. 

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

tangle teezer

I was always a bit sceptical of these products that claim they make the tangles disappear etc but I bit the bullet and bought one of these for myself. Now this is quite possibly the best purchase I ever made. I have mixed race hair which before was dry, brittle, frizzy and un-manageable and I was at my wits end. Combing my hair was the worst part of the day as i would cry and scream because it hurt so bad because it got so tangled. What a transformation! I spray some water on dry hair first before combing through and it combs effortlessly through my hair, the first time I ever used it I had a face of pure amazement. If you haven't tried tangle and you have long hair, you must try tangle! it's amazingly easy for comb and I love this color! Get it with luxola sales when it's on discount! it's a great buy! no regret ;) Outstanding - thanks so much!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.