hover to zoom
Closeup   5006 sigmabeauty web

Sigma Beauty

Essential Kit - Mrs. Bunny

7 reviews

Rp 2.434.400

Free Delivery

  • Deskripsi
  • About

    The Mrs. Bunny Essential Kit terdiri dari 12 kuas yang wajib Anda miliki untuk menciptakan tampilan yang sempurna saat Anda sedang traveling. Terbuat dari serat Sigmax HD yang mampu menjamin Anda untuk terlihat memukau dimana pun dan kapan pun.

    Manfaat

    Mrs. Bunny Essential Kit merupakan kumpulan dari 12 kuas makeup multifungsi yang sangat ideal bagi Anda yang hobi traveling. Terbuat dari serat Sigmax HD yang mampu menjamin Anda untuk terlihat memukau dimana pun dan kapan pun.

    Unless otherwise stated and to the fullest extent permissible by law, Sephora disclaims all warranties, representations and conditions (whether express or implied) as to the veracity, accuracy, completeness, currency or any other aspects of any product claims or descriptions on this website which have been provided by to us by third parties (e.g. the relevant brand owners or customers reviews). Sephora has not independently verified such product claims or descriptions. Customers and users who wish to rely upon such product claims, descriptions or customer reviews should consult directly with such third parties.

All of our products are 100% authentic

penilaian & ulasan
7 Ulasans

good

Kualitas bulu kuas sigma oke bangett,ukurannya pas utk make up  gaya apapun Pokoknya recomend deh dan mau beli lagi ............................................ ditunggu koleksi berikutnya dan barang yang out of stock cepet di restock lg dong

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

favoriteee evurr

I remember the first time I saw these brushes, with their pastel-blue handles, I was Mesmerized. Not too long after, I finally got my hands on these babies and have been loving them ever since. This is the best brushes I've ever tried so far!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

favorite set!

set ini berguna banget untuk pemula kayak aku, semua brushnya udah lengkap jadi cuma perlu beli satu set aja udah cukup untuk melakukan segala teknik makeup.. warnanya lucuuu banget dan yang aku suka lagi karena brushnya itu ada beratnya jadi bisa atur kontrol pas pengaplikasian dan tidak terasa "cheap".

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

.

sigma's brushes are very soft in general. i love this set. it has got everything you need in one set. face, eyes, lips. the face brushes are my favorite among them. there are eye brushes that i find it just too big for my preference.for example like the blending brush is hugeeee. i have a hooded asian eyes, it is just way to big for me. 

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Absolutely WORTH the PRICE!

I've been curious about these brushes for quite a long time, but at first I was hesitated to buy them due to the high price. More and more great reviews that I got from beauty experts in YouTube finally led me to decide to buy them! And it was WORTH IT! I use these brushes daily, every morning before I go to work. Applying makeup with these brushes gives me perfect finish. The bristles are super soft and gentle, yet they don't go all over the place and the colours of my makeup are applied exactly where I put 'em. And one more thing, it's super easy to clean them up. I clean them every two weeks with only baby shampoo and tap water, they're clean as if they're brand new! And for me, since blue is my favourite colour, the appearance of these brushes (and the case) are ultra chic!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

I'm in love!!

I'm in love with these mrs bunny! Love the color, the brown and white tip bristles are so cute, makes doing makeup so much fun. The bristles are so soft on the skin, blends powder, foundation, blush, eyeshadow anything else very well. No shed at all.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

love

saya bersyukur memutuskan untuk membeli kit ini. untuk kualitasnya yang bagus saya pikir brush set ini sangat valuable. beli ini doang udah bisa deh doing the whole face, wrnanya juga baby blue yg unyu-unyu,

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.