hover to zoom
Closeup   5820 sigmabeauty web

Sigma Beauty

F80 - Flat Kabuki™ Brush - Copper

22 reviews

Rp 332.000

Free Delivery

  • Deskripsi
  • About

    The Sigma Beauty Limited Edition Copper F80 – Flat Kabuki dirancang secara khusus untuk pelanggan setia, sebagai dedikasi untuk memperingati peringatan ulang tahun setelah 5 tahun berkarya.

    Manfaat

    Memiliki jenis bulu Sigmax Sintetis dengan tekstur kuas yang padat serta ujung kuas yang padat. Mampu mempermudah pengaplikasian foundation atau produk cair lainnya dengan mudah ke area wajah seperti: dahi dan pipi.

    Unless otherwise stated and to the fullest extent permissible by law, Sephora disclaims all warranties, representations and conditions (whether express or implied) as to the veracity, accuracy, completeness, currency or any other aspects of any product claims or descriptions on this website which have been provided by to us by third parties (e.g. the relevant brand owners or customers reviews). Sephora has not independently verified such product claims or descriptions. Customers and users who wish to rely upon such product claims, descriptions or customer reviews should consult directly with such third parties.

All of our products are 100% authentic

penilaian & ulasan
22 Ulasans

Love it.

Bulu nya halus, jadi waktu di pake di wajah lembut bgt. Aku pakai foundation MUFE yg water blend, waktu pake brush ini dia bener2 ngeratain semua. Jadi gag perlu pke beauty blender lagi. Really recommended.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Best brush ever!!

Best brush ever for applying foundation to get airbrush effect, bristle very dense yet super soft.. The copper and black color are elegant combination.. LOVE the quality and color combination!! LOVE all sigma products, there are a bit cheaper at sephora indonesia than buy directly from sigma web (don't forget the shipping cost from US to indonesia is $45 via DHL) 

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

nice

pertama kali nya beli sigma brush.. n i really like this brush... sangat halus dan tampilan nya elegan... dan pas banget untuk di pegang nya... untuk di coba sih belum... semoga bisa memuaskan juga saat pengalikasiannya...  thankyou luxola indonesia.................................

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

great brush

Love this brush so much. It blends really well. It's good to achieve a flawless makeup. I use this brush to apply my liquid foundation,and concealer. It can be used to apply liquid or cream makeup. it does a great job

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Excellent

My first Sigma Beauty brush. The highest in density and the heaviest among my other brush. Tapping the foundation or other liquid face product will be easier and faster. When washing the brush, I didn't find any black stain from the brush. Overall, Excellent.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

so luxurious!

as perfect as the oldie but goodie regular F80, but this one is giving me more luxurious feeling, the rose golden handle and the rose golden engrave made this brush really looks like a million dollar! LOL If you have a little more budget, I should say, just get this one, cuz it's so beautssss!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Why oh why

I ordered this product in hope that I will get a holy grail flat top kabuki that lives up to the buzz (perfect for full coverage and long lasting). So yes, the bristles are really soft and dense but I swear I experienced 7 hair coming out of this brush even before I started using it! Just WHHYYYYY?!???:(((

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Sigma f80

Honestly, i prefer Real Techniques Expert Face Brush to this. The size and stiffness doesnt match my liking. But the result is good enough. Almost the same if you compare with expert face brush. Such a beautiful brush though

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

So elegant

Fungsi dan kualitas F80 sudah tidak diragukan lagi, tentu plusnya karena yang ini gagangnya copper, terlihat elegant. Saya pakai untuk foundation, dan hal lainnya yang bisa digunakan adalah untuk membuat alis kamu natural... yup seperti kata Jaclyn Hill, setelah kamu melukis alismu khususnya yang berbentuk gel, kamu bisa pakai kuas ini yang sudah nempel foundation, ditepuk-tepuk ke alis kamu sampai terlihat natural

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Copper is glamor...

I love sigma brush. Specially colour copper and gold. Sigma F80 very good for foundie , dari semua brush yang aku punya, cuma sigma brush F80 yang bagus buat ngeblend foundie.. Dan rada susah dapet sigma brush di luxola coz cepet banget sold out nya.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.