hover to zoom
Closeup   4995 sigmabeauty web

Sigma Beauty

F40 - Large Angled Contour Brush

22 reviews

Hurry! only 3 left

Rp 305.000

Free Delivery

  • Deskripsi
  • About

    The F40 Contour brush merupakan sebuah kuas makeup yang dirancang khusus dengan berbahan dasar bulu-bulu alami. Memiliki bentuk ujung kuas yang bulat dengan sudut yang miring, sehingga mempermudah Anda untuk mengaplikasikan perona pipi sekaligus untuk contouring wajah Anda.

    Manfaat

    Terbuat dari bulu-bulu alami dengan ujung kuas bulat, padat dan sudut yang miring. Mampu menciptakan kontur tulang pipi Anda dengan lebih nyata.

    Unless otherwise stated and to the fullest extent permissible by law, Sephora disclaims all warranties, representations and conditions (whether express or implied) as to the veracity, accuracy, completeness, currency or any other aspects of any product claims or descriptions on this website which have been provided by to us by third parties (e.g. the relevant brand owners or customers reviews). Sephora has not independently verified such product claims or descriptions. Customers and users who wish to rely upon such product claims, descriptions or customer reviews should consult directly with such third parties.

All of our products are 100% authentic

penilaian & ulasan
22 Ulasans

HG brush!

Sigma is my all time fav brand when it comes to makeup brush. I love this brush so much! It is great for bronzing right underneath your cheekbones as well as blush on the cheeks! It is extremely soft and picks up any product perfectly well! A must have!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Best brush

Saya menggunakan kuas ini untuk pengaplikasian blush on,dan ternyata enak banget pake brush ini. Bulunya lembit,gagangnya enak dipakai,pengaplikasian brush juga jd lebih mudah selain itu harganya cukup affordable dibanding dengan kuas bermerk lainnya 

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Hasil agak mengecewakan

Saya lagi mencari brush untuk di pake sama holla bronzer saya, tapi kok agak susah yah di pake untuk bagian pipi, agak kurang nyaman sih, Dan saya make bru 2-5 times, so maybe saya Aja belum terbiasa, hopefully bisa dapet skillnya untuk make.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Mixed feeling

Brush ini bagusnya dipake buat blush sih kalau dimuka saya. Padahal niat awalnya beli ini untuk countouring tapi gak tau kenapa rasanya kok kurang cocok dipakenya. Seperti brush sigma yg lain, kualitasnya gak mengecewakan kok. 

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Super soft

A super soft brush for applying bronzer, blush, or any face product, really. It blends product like dream, without any harsh or prickly feeling to the skin. Haven't tried washing the bristles, though. But for the soft bristles and ease of blending, it definitely worth the price!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Sigma F40 - Brush

This is my second purchase for this brush. love this so much....easy to use for countoring, bronzer and brush...the natural bristle pick up the powder product perfectly...cant live without this brush

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

When you don't use brush for it's original purpose because me too

It's a contour brush, but I use it for blush because I don't contour (I suck at it). I need an excuse to buy this beautiful angled white brush and I told myself "You can use this for blush or maybe for contour if you can finally contour to save your life" and when I finally bought it, it's the best decision ever! I had some difficulty on using this brush at first because the hair is quite long and it's so soft and I'm used with a stiffer, shorter-hair for blush and I was like just smack that brush to my cheeks, but you can't do that with this F40. I use this with a clay blush and they're a perfect match. Even when I know I should use a light hand to apply a very pigmented blush, my hand doesn't know that and this brush is like help my hand to understand that it's okay to do your blush heavy-handedly because this F40 will help you.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

softest brush i have ever had

I know I will love this brush when I decided to buy it. And yes I Love It! This brush is so soft and have a perfect shape and size. I use this brush for blush and contour. Definitely a must brush from Sigma Brush :)

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

My first impression

Coba-coba awalnya beli kuas sigma ini. Dan aku emang lagi butuh angled brush untuk shading wajah. Ga menyesal deh. Harganya sesuai dengan kualitas. Bulu kuasnya halus jadi hasil sapuannya juga halus dan produk yg diaplikasikan menempel sempurna di wajah. Very recommended !

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

menarik

kuas ini sangat lembut dan surprisingly, mengangkat warna blusher dengan baik. memakai blusher menjadi jauh lebih mudah dengan kuas ini, apalagi sejak pertama kali dipakai, bulunya belum pernah rontok. harganya tergolong masuk akal dengan kualitas yg ditawarkan.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.