hover to zoom
Closeup   4989 sigmabeauty web

Sigma Beauty

F10 - Powder/Blush Brush

17 reviews

Rp 332.000

Free Delivery

  • Deskripsi
  • About

    F10 Powder / Blush merupakan sebuah kuas makeup yang dapat membantu Anda untuk memulas perona pipi atau blush on pada pipi Anda dengan tepat dan membuat Anda semakin tampak cantik alami. Dengan bulu kuas yang lembut dan sedikit miring di bagian ujungnya, membuat kuas ini dapat meluncur dengan halus pada permukaan kulit wajah Anda.

    Manfaat

    Banyak wanita cendrung menghindari untuk mengaplikasikan perona pipi, padahal perona pipi dapat membuat tampilan Anda menjadi lebih berseri-seri dan lebih fresh. Aplikasikan perona pipi dengan menggunakan F10 powder/blush yang dapat meluncur dengan lembut ke permukaan wajah Anda.

    Unless otherwise stated and to the fullest extent permissible by law, Sephora disclaims all warranties, representations and conditions (whether express or implied) as to the veracity, accuracy, completeness, currency or any other aspects of any product claims or descriptions on this website which have been provided by to us by third parties (e.g. the relevant brand owners or customers reviews). Sephora has not independently verified such product claims or descriptions. Customers and users who wish to rely upon such product claims, descriptions or customer reviews should consult directly with such third parties.

All of our products are 100% authentic

penilaian & ulasan
17 Ulasans

perfect for blush on!

Love love love this brush for applying my powder blush on! It picks up the product perfectly and the result is great! Sama sekali ga keliatan menor. The bristle is soft and no sheds so far! Definitely a must have!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Great

This brush has the softest feel to it! I use this brush to apply my blush and sometimes bronzer. It applies my blush beautifully. It makes blending my bronzer and blush so easy to give me a natural look. Great quality for the price! I love it!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Great

This brush is freaking amazing! You can litterally use this for anything (powdering stuff) I use this for my loose powder, compact powder, bronzer, blush and even for highliter.ย  Seriously tho how can a brush be this good You need to try it out and see for your self Its worth the money for

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

F10 Powder / Blush

Saya lebih suka pake kuas ini untuk blush dari pada powder. ukurannya pas banget buat ngulas blush on di pipi, bulunya lembut, ngga gampang rontok. Ga di ragukan lagi deh semua kualitas produk kuas dari sigma. Love it

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Blush Brush

This is Amazing blush bush i have bulunya lembuttttt bangetttttt !! and it works Perfectly ! Cocok bgt buat apply blush on yg kurang pigmented. Aku punya RT blush brush tpi SIGMA stole my heart. I love loveee loveeee it ๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Love it!

Kuas dengan kualitas yang bagus dan bulu-bulu yang lembut. Ukurannya sangat pas dengan bentuk muka saya. Sangat membantu saat aplikasi powder blush. Kuas ini juga sudah pernah saya cuci 2 kali dan tidak ada satupun bulu yang rontok. Walaupun harganya termasuk mahal tapi puas dengan kualitasnya.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Sigma F10

Sigma F10 adalah brush untuk powder atau blush, tapi saya lebih senang menggunakannya untuk blush. Ukurannya pas dengan wajah saya jadi blushnya tidak kemana-mana, bulunya super halus, dan gagangnya pas digenggam. I LOVE IT!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Perfect for Powder or Blush

First time I tried it, I used it as a powder brush. It was good. And then I used it for blush (my blush is Tarte 'Exposed')... Perfection. My blush finally found its match. I LOVE IT. The hair bends pretty easily, though. My Real Techniques are more sturdy. Your call.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Excellent results on powdering

The size might be small but i really love it for powdering use. I use the side (not the top) for setting powder, and tap tap all over my face. ย it delivers such a good result even with small amounts of powder. The bristles are really soft. And i just found out it gives a better result with this kind if powdering technique. For those with bigger size face, you can use it for blusher and it works amazing too.ย 

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Magic

Ini blush brush ku nomor 1, ukuran pas, bulu-bulunya halus, ngambil produknya juga sempurna, percayalah,, aku sudah nyoba merek lain yang lebih murah, tapi it just didn't work. memang sedikit pricey tapi sekali beli F10 ini, pasti kamu akan kepingin beli powder blush baru terutama setelah melihat apa yang bisa dihasilkan F10 ini di pipimu... Magic...

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.