hover to zoom
Closeup   4977 sigmabeauty web

Sigma Beauty

E25 - Blending Brush

41 reviews

Hurry! only 5 left

Rp 212.000 Rp 212.000

Chrome

Copper

Chrome Copper

Free Shipping

  • *Deskripsi
  • About

    E25 Blending merupakan sebuah kuas makeup yang dapat menyapukan dan memulas eyeshadow ke kelopak mata Anda dengan sempurna seperti seorang MUA profesional. Bisa digunakan juga untuk mengaplikasikan eye shadow primer atau base eye shadow.

    Manfaat

    Mampu menyapukan dan memulas eyeshadow ke kelopak mata Anda dengan sempurna seperti seorang MUA profesional. Bisa digunakan juga untuk mengaplikasikan eye shadow primer atau base eye shadow.

    * Unless otherwise stated and to the fullest extent permissible by law, Sephora disclaims all warranties, representations and conditions (whether express or implied) as to the veracity, accuracy, completeness, currency or any other aspects of any product claims or descriptions on this website which have been provided by to us by third parties (e.g. the relevant brand owners or customers reviews). Sephora has not independently verified such product claims or descriptions. Customers and users who wish to rely upon such product claims, descriptions or customer reviews should consult directly with such third parties.

All of our products are 100% authentic

*penilaian & ulasan
41 Ulasans

Copper - Great blending brush

I really like this brush. I only wish it has smaller size because i have hooded eyes. I also wish it has brush case for travel. This brush is very soft, very good quality. Recommended for beginner, it can be used not only for blending, but also for lid & under eye.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Chrome - Ms.

pertama beli cuman mau coba aja salah satu brush sigma yang hits, Secara performa selama saya pakai, ga ada masalah yang besar sih hanya saja kalau untuk blending kok kurang bagus ya? kuasnya sangat bagus soal color transfer tapi begitu disapu dimata kuasnya kurang bisa ngeblend sehingga warna eyeshadownya jadi cendrung pointed (ngumpul). untuk produk dengan fungsi yang sama merek lain ada yang lebih bagu. tapi overall oke banget lah untuk color transfernya

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Chrome - Wohoo

This has got to be my most-used eye brush! I love using this to apply transition colors on the crease and to blend darker shades in the outer corner of the eyes. This is often the only brush I use when I’m in a rush – it can do almost everything eye-makeup related.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Chrome - Superb blending brush

This E25 blending brush gives a very smooth color transition. This brush can be worn by both big eyes with deep crease to even small eyes. For smaller eyes need a bit practiice how much the eye shadow need to be blended out without minimizing the illusion odbtge crease specially in small eyelid eyes. It makes blending time way faster and smooth like proffesional with just little practice. This is one of must have sigma brushes. Sigma brush has the perfect material used for each type of brush function which i dound it helps a lot big time. Definately recommended for either both beginner n proffesional.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Chrome - Eye brush sigma e25

Saya suka design brush nya elegant, sangat membantu saya untuk urusan merias area mata,  Ketika digunakan untuk mengaplikasikan eyeshadow ke mata sangat nyaman karna bulunya halus dan tentunya acara menyakiti mata sangat less dirasakan. Walaupun bulunya sintesis tapi ok kok, untuk soal harga yah sesuai lah sama kualitasnya,  Kekurangan dari produk ini, kembali lagi ke pribadi masing-masing y, this is just my opinion karna bulunya putih akan keliatan kotor ketika akan bersentuhan eyeshadow, Warna eyeshadow akan nempel dikuas sesuai warna yang ingin digunakan. Jadi harus rajin2 dicuci kalo ingin keliatan bersih :)

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Chrome - Love it!

Suka banget dengan brush ini karena do the magic. Blending concealer, eyeshadow jadi lebih mudah pakai ini dan hasilnya mulus. Harganya juga masih masuk akal untuk kualitasnya yang baik. Walaupun dicuci berkali-kali sama sekali engga rontok

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Chrome - sigma

brush ini bulunya lebih pendek dan tebal jadi cocok untuk eye shadow yang warnanya gelap. kualitas bulunya ok, sama kaya brush sigma yang lain. pegangannya juga pas, cukup panjang untuk light hand tapi ga kurus jadi enak di pegang.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Chrome - Love!!

This baby here is definitely my favorite blending brush! Ga bisa diungkapin lagi seberapa cintanya sm E25 ini karena mungkin aku ga bakal sanggup untuk ngebuat eye makeup without this brush. It has a perfect size and shape for putting color on the crease and blending out the edges. After washing it a million times, the brush is still in its shape and no shedding at all. I would definitely repurchase!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Chrome - mac dupe

Brush ini versi murah dari mac 217, super soft ngga nyocok2 mata, blending easily jadi beli back up beberapa.. hasilnya juga ngga jauh beda dari mac punya.. best product with affordable price. Next time mau coba beberapa produk lain dari sigma

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Chrome - bagussss

sooo softtt, blends my eyeshadow well, a great brush to put my crease colour, really gives me a really natural seamless finish. the size is just perfect on my crease and the handle also fit my fingers, it has a weight so that I can control the application easily.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.