hover to zoom
Closeup   7711 sephoracollection web

Sephora Collection

Anti-Perspirant Roll-On Deodorant

1 reviews

Rp 203.000

Free Delivery

  • Deskripsi
  • How To
  • About

    Rasakan kesegaran sepanjang hari dengan deodoran antiperspiran ini yang memberikan tampilan bersih tanpa meninggalkan noda putih pada kulit Anda.

    Manfaat

    • Formula cepat kering
    • Memberikan perlindugan kulit sepanjang hari.

    Unless otherwise stated and to the fullest extent permissible by law, Sephora disclaims all warranties, representations and conditions (whether express or implied) as to the veracity, accuracy, completeness, currency or any other aspects of any product claims or descriptions on this website which have been provided by to us by third parties (e.g. the relevant brand owners or customers reviews). Sephora has not independently verified such product claims or descriptions. Customers and users who wish to rely upon such product claims, descriptions or customer reviews should consult directly with such third parties.

    • Aplikasikan pada ketiak dengan gerakan lembut bolak-balik
    • Tutup kembali setelah digunakan.

All of our products are 100% authentic

penilaian & ulasan
1 Ulasan

Good

Aq blie roll on ini untuk suami ku... Kata dia, di pakai nya enak , nyaman , gak bikin bau yang aneh2 sprt kebanyakan roll on... Bagus deh untuk ukuran roll on...................... Thankz luxola udah kasih private sale untuk member gold... Sring2 bgini yah luxola :D

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.