hover to zoom
Closeup   6938 sensatiabotanicals web

Sensatia Botanicals

Aromatic Bath Kit - Relaxation

4pcs x 60ml

3 reviews

Hurry! only 3 left

Rp 157.500

Free Delivery above Rp 200.000

  • Deskripsi
  • About

    Sensatia Botanicals Aromatic Bath Kit - Relaxation adalah set mandi menyegarkan dengan aroma seperti angin segar dari lautan terbuka. Terbuat dari campuran pink grapefruit, French lavender dan Spanish rosemary, Aromatic Bath Kit - Relaxation menyatukan bahan-bahan alami untuk menciptakan sebuah pengalaman mandi yang sangat menyenangkan. Bath kit ini berisi satu tabung sampo, kondisioner, body wash dan body lotion – kombinasi yang sempurna untuk menemani Anda kemana pun perjalanan Anda membawa Anda.

    Manfaat

    • Memiliki formula yang lembut dan menyegarkan. • Terbuat dari bahan-bahan alami. • Dikemas dalam satu kit yang mudah untuk dibawa dalam perjalanan Anda.

    Unless otherwise stated and to the fullest extent permissible by law, Sephora disclaims all warranties, representations and conditions (whether express or implied) as to the veracity, accuracy, completeness, currency or any other aspects of any product claims or descriptions on this website which have been provided by to us by third parties (e.g. the relevant brand owners or customers reviews). Sephora has not independently verified such product claims or descriptions. Customers and users who wish to rely upon such product claims, descriptions or customer reviews should consult directly with such third parties.

All of our products are 100% authentic

penilaian & ulasan
3 Ulasans

Travel a lot? Travel with this.

Wanginya enak banget nyegerin. Kalo kalian tipikal orang yg doyan traveling, i think this is the best thing thay you should take with you. Wanginya bikin fresh, apalagi kalo udah seharian diluar dan pulang buat take a bath, seriously feel the sensations! 

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

So relaxing

Barangnya udah sampai kemarin siang. Packaging dari luxola rapih banget yah smp pakai bubble wrap segala. Setelah 2 kali pemakaian, aku sukaaa banget sama produk ini. Wanginya enak banget. Bikin badan relax. Jadi ngantuk nih sangkin relax nya. Jadi pengen nyoba varian yang lainnya

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

1
0

Very relaxing

Satisfied with all sensatia body products,it is like lush better version made in indonesia,this package very effective to bring while you re on travelling,the smell very appealing,relaxing calming at the same time,love the lavender a lot,shampoo and conditioner do the great jobs,overall good products no complaining at all.i love it

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

1
0
Sephora works best with portrait mode.