hover to zoom
Closeup   6534 novexpert web

Novexpert

Expert Anti-Aging Cream

1 reviews

Hurry! only 5 left

Rp 560.000

Free Shipping

  • *Deskripsi
  • About

    Novexpert Expert Anti-Aging Cream adalah pelembab wajah yang mengandung campuran bahan-bahan aktif dengan khasiat penuh hidrasi untuk menyempurnakan rona kulit Anda. Formulanya yang terbuat dari aloe vera, botanical origin glycerin, dan primrose ampuh melembutkan dan menghaluskan permukaan kulit wajah sehingga bebas dari keriput dan tanda-tanda penuaan lainnya. Kandungan antioksidan dan bahan anti-aging menargetkan DNA dan kolagen di dalam kulit Anda untuk mengenyalkan tekstur kulit untuk wajah yang terlihat muda kembali. 

    * Unless otherwise stated and to the fullest extent permissible by law, Sephora disclaims all warranties, representations and conditions (whether express or implied) as to the veracity, accuracy, completeness, currency or any other aspects of any product claims or descriptions on this website which have been provided by to us by third parties (e.g. the relevant brand owners or customers reviews). Sephora has not independently verified such product claims or descriptions. Customers and users who wish to rely upon such product claims, descriptions or customer reviews should consult directly with such third parties.

All of our products are 100% authentic

*penilaian & ulasan
1 Ulasan

Love it!

Udah dua kali beli ini. Bagus banget, krimnya lembut dan ringan. Biarpun untuk kulit yang dry, dia nggak berat jatuhnya. Cukup pakai sedikit aja udah cukup. Kandungan omeganya juga bikin tambah seneng pakai ini. Pokoknya Novexpert jadi merk favoritku sekarang.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.