hover to zoom
Closeup   8630 marcjacobsbeauty web

30% OFF

30% OFF

30% OFF

30% OFF

30% OFF

30% OFF

30% OFF

30% OFF

30% OFF

30% OFF

30% OFF

30% OFF

30% OFF

30% OFF

30% OFF

30% OFF

Marc Jacobs Beauty

Genius Gel

12 reviews

Daftar Tunggu Saya
Daftar Tunggu Saya

Hurry! only 1 left

Daftar Tunggu Saya
Daftar Tunggu Saya
Daftar Tunggu Saya

Hurry! only 2 left

Hurry! only 3 left

Hurry! only 4 left

Hurry! only 4 left

Hurry! only 5 left

Rp 777.000Rp 543.900 Rp 777.000Rp 543.900 Rp 777.000Rp 543.900 Rp 777.000Rp 543.900 Rp 777.000Rp 543.900 Rp 777.000Rp 543.900 Rp 777.000Rp 543.900 Rp 777.000Rp 543.900 Rp 777.000Rp 543.900 Rp 777.000Rp 543.900 Rp 777.000Rp 543.900 Rp 777.000Rp 543.900 Rp 777.000Rp 543.900 Rp 777.000Rp 543.900 Rp 777.000Rp 543.900 Rp 777.000Rp 543.900

Ivory Light 10

Ivory Medium 14

Bisque Light 22

Bisque Medium 26

Beige Light 32

Beige Medium 34

Beige Deep 38

Golden Light 42

Golden Medium 44

Golden Deep 46

Fawn Light 62

Fawn Medium 64

Fawn Deep 66

Cocoa Light 82

Cocoa Medium 84

Cocoa Deep 86

Ivory Light 10 Ivory Medium 14 Bisque Light 22 Bisque Medium 26 Beige Light 32 Beige Medium 34 Beige Deep 38 Golden Light 42 Golden Medium 44 Golden Deep 46 Fawn Light 62 Fawn Medium 64 Fawn Deep 66 Cocoa Light 82 Cocoa Medium 84 Cocoa Deep 86

Free Delivery

  • *Deskripsi
  • How To
  • About

    Hapus masa lalu, sempurnakan masa kini, dan lindungi masa depan. Diformulasikan dengan bahan sesuai gaya hidup terkini dan teknologi Buoyancy Gel™, Genius Gel Super-Charged Foundation menciptakan lapisan ringan dan alami yang tidak akan menampilkan garis-garus halus. Infusi Soft Focus Powder merefleksikan cahaya untuk meminimalisir ketidaksempurnaan, sementara multivitamin yang merevitalisasi memberikan kelembaban unggul untuk aplikasi merata dan pemakaian yang mewah.

    Manfaat

    • Formula serbaguna menciptakan daya jangkau yang mudah dari natural hingga penuh dan merata.
    • Memberikan hidrasi unggul untuk hasil penuh kecerahan.

    * Unless otherwise stated and to the fullest extent permissible by law, Sephora disclaims all warranties, representations and conditions (whether express or implied) as to the veracity, accuracy, completeness, currency or any other aspects of any product claims or descriptions on this website which have been provided by to us by third parties (e.g. the relevant brand owners or customers reviews). Sephora has not independently verified such product claims or descriptions. Customers and users who wish to rely upon such product claims, descriptions or customer reviews should consult directly with such third parties.

    • Lebih baik diaplikasikan dengan The Face I Liquid Foundation Brush.

All of our products are 100% authentic

*penilaian & ulasan
12 Ulasans

Bisque Medium 26 - Ms

Datang tepat waktu beberapa jam sebelum kondangan. Saya suka texturenya yang ringan, tapi nutup noda2 flex hitam. Ada pump applicator nya juga. Sayang karna beli yang diskon expired datenya udah deket. Cuma ya rating 5star buat quality nya.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Beige Light 32 - Love Beige Light 32

I've tried this a long time ago when I visited Sephora offline store. And finally I decided to purchase. I love it sooo much. It gives natural sheer coverage since it's very lightweight. I have an oily skin but sometimes I have so many dry patches and it can cover my dry patches. I think the packaging is travel friendly so it will be my go to foundation. I have matte yet glowing look while I'm using this foundie. If you like light to medium coverage, pick this one. But if you like full coverage, hopefully Sephora ID will bring the re(marc)able one.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Bisque Light 22 - flawless

Baru pertama kali coba foundie dari Marc Jacobs. Dan sebnr nya pengen banged coba yang remarcable tapi dsini blom kluar. Dan hasil nya cukup memuaskan kok. Aq pakai bareng covet FX yg custom drops & Marc Jacobs 1 pumps, hasil nya coverage dan bagus banged dkulit aq.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Golden Deep 46 - Ms

untuk foundation nya sendiri saya suka, sesuai harapan, light weight, light coverage, natural finish, shade yang saya pilih juga sesuai, tapi sayang sekali expired date nya mepet, 07/2017, pantesan discount.. minus 1 star cuman buat itu, overall i like this foundation.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

1
0

Beige Light 32 - My best foundation!

Awalnya ragu2 beli Marc Jacobs Genius Gel ini karena harganya yg lumayan mahal, tapi untung pas lagi diskon 30% di luxola. Pas milih bingung mau yg warna apa, krna bedanya tipis2 aja. Akhirnya beli yg beige light. Pas dateng seneng bgt, cocok ama kulitku n naturaal banget pas dipake krna dia medium coverage, tapi tetep bisa nutupin bekas jerawatku. Ga oily walaupun berjam2. Sukaa banget pokoknya sama foundation ini.. :)

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Bisque Light 22 - Okay - minus the fragrance

medium coverage with natural finish!  the texture very light and easily absorbed by the skin and blends evenly to the skin i just cant stand the smells. it smells nice but too much i prefer non fragrance foundation as i have to use it all over my face i bought it cos its 30% off and still worth it.  

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Bisque Light 22 - Nothing special

I have combination skin (little oily on T zone & little dry everywhere else). This foundation gives matte finish & fortunately i pick no 22 Bisque Light  that matches my skin color & it has quite good coverage. I don't have sensitive skin but i feel quite itchy wearing  this foundation & i don't like the smell. So far it's average performance for me.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Ivory Medium 14 - natural

foundation ini finishnya satin natural, coveragenya sheer to medium, gak berasa pake foundation kalau pake ini :) karena coverage nya yang gak heavy jadi kalau salah shade sedikit gak terlalu kelihatan, seperti menyatu ke kulit. cocok untuk sehari2

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Golden Medium 44 - Amazing Foundation

I love this foundation so much. It's a medium coverage and It looks flawless and natural on my skin and it doesn't feel cakey or heavy! Super light coverage but buildable if you want more and it still won't look like you have a bunch of foundation on. Its so worth the money.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Bisque Light 22 - Love the packaging

The gel is dispensed through a smoothly operating pump applicator so it's easy to manage the amount you want to squeeze out. The coverage is medium with seamless finish (I applied this with beauty blender sponge). I've used this a few times (mainly for wedding event) and so far it never gave me breakouts. I've only worn it up to around 4-5 hours before washing it off my face. For this time period it does me quite a good job keeping my face shine free but still hydrated. Aside from the beautiful packaging I find this foundation as satisfying but not that impressive (it claims to be an anti-aging formula but this gel is quite fragranced which is not that good when it comes to cosmetics, it means more chemical in the formula, but it does smell really nice). Conclusion: if you don't really care about packaging you can find better product at this price range. But if you're the kind of person who got easily enchanted by a gorgeous makeup products then go ahead and splurge.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.