hover to zoom
Closeup   8861 makeupforever web

Make Up For Ever

Mist & Fix Setting Spray 125ml

9 reviews

Daftar Tunggu Saya

Rp 490.000

Free Delivery

  • Deskripsi
  • How To
  • About

    Senjata rahasia yang ringan dan tidak lengket untuk riasan lebih tahan lama. Mist & Fix menciptakan batasan bebas keringat dan tahan saat tidak sengaja terusap untuk riasan terlihat segar. Produk ini meningkatkan kelembaban untuk tampilan halus dan lembut serta tidak membuat kulit kering. Produk ini diformulasikan dengan kompleks untuk meningkatkan oksigenisasi dan memberikan kilau sehat dan cerah.

    Manfaat

    • Untuk semua jenis kulit. * Teruji dermatologis. * Bebas alkohol.

    Unless otherwise stated and to the fullest extent permissible by law, Sephora disclaims all warranties, representations and conditions (whether express or implied) as to the veracity, accuracy, completeness, currency or any other aspects of any product claims or descriptions on this website which have been provided by to us by third parties (e.g. the relevant brand owners or customers reviews). Sephora has not independently verified such product claims or descriptions. Customers and users who wish to rely upon such product claims, descriptions or customer reviews should consult directly with such third parties.

    Harus diaplikasikan sebagai langkah terakhir dalam rutinitas rias Anda. 

All of our products are 100% authentic

penilaian & ulasan
9 Ulasans

the best makeup setting spray

I think that this is the best makeup setting spray. It makes your makeul melted into flwaless finish. aku udah coba beberapa brand dan ini yang terbaik. Wait for the discount promo and get this at the soonest time! As a makeup artist, aku rekomen spray ini.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Must have!

So far the best setting spray I have ever used out there (i have tried urban decay's, nyx's). It holds up my makeup even after a hot sweaty day especially with Jakarta's weather! I have also tried using this setting spray during my holidays and let's just say it still doesn't disappoint! P.S. This is my 3rd bottle already!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Must have item

Make up for ever mist & fix setting spray biasa aku gunakan untuk eyeshadow yang warna nya lebih kluar lagi atau aku gunakan untuk spray muka after full makeup. Makeup jadi lebih awet muka engga kaku kaku amad setelah makeup. Kalau untuk eyeshadow , biasa aku spray di kuas eyeshadow sebelum eyeshadow itu di oles. Dan voilaaa hasil nya sangat pigmented banged dan warna nya lebih keluar lagi :)

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Nice

it is not easy to control the amount with the spray nozzle. It will take some practice to figure out how far you need to have it away from your face so you don't end up with big droplets. This product is more a setting spray rather than a finishing spray. If I need my make up to hold up through a long day, I find that it works best

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

great product

I really feel that this spray is a must for everyone who wears makeup. It definitely created a long lasting hold and wasn’t shiny on my skin. I have sensitive skin and it didn’t irritate my skin at all. Application is super easy. When I sprayed it definitely went on as a light mist and it had a lovely smell on the initial spritz which after a few seconds there was no scent at all, which is great. It is not sticky and its light weight. It didn’t feel like there was anything on my face and my makeup was still bold and vibrant at the end of the day. I would totally recommend this spray for everyone! I’m very impressed and pleased with this product and I totally recommend it.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Spray

Baunya enak dan Lembut .  Membuat riasan make up tahan lama.  Menyegarkan di wajah. Pilihan utama untuk seal your make up in place.  Bila bepergian  selalu ada dalam tas. Cocok untuk semua jenis kulit. 

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

great make up setting spray!

it prolongs ur makeup wear even in the most humid, hot, sunny place.... it keeps ur oily face at bay without bloating ur face....i can get away from touching up my makeup for good 8 hours. great solution for low maintenance girls!!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Awesome!

This is my first real setting spray. It works really nice to set and prolong my make up. It does have a scent to it, I can not really describe it but probably it will bother you with sensitive nose but for me, I have no problem with the smell because once it sets on my face I do not smell it anymore. It does not break out my skin. Overall, it is a good product :)

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Bagus banget!!!

Awalnya iseng2 beli Make Up For Ever Mist & Fix karena penasaran dengan review dari para make up yang diyoutube, ternyata fungsinya bagus banget bikin make up aku tahan lama dan ngga gampang luntur, walau make upnya aku cuma pake foundation dan blush on, tp bisa awet dari pagi sampe malam, tanpa perlu touchup segala. dan formulanya pun cocok buat mukaku yg berminyak. 

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.