hover to zoom
Closeup   10597 makeupforever web

Make Up For Ever

AQUA XL Eye Pencil

2 reviews

Hurry! only 5 left

Hurry! only 4 left

Hurry! only 4 left

Hurry! only 3 left

Hurry! only 3 left

Hurry! only 2 left

Hurry! only 2 left

Rp 340.000 Rp 340.000 Rp 340.000 Rp 340.000 Rp 340.000 Rp 340.000 Rp 340.000 Rp 340.000 Rp 340.000

M-10 Matte Black

S-50 Satiny Taupe

M-16 Matte White

M-60 Matte Dark Brown

S-20 Satiny Navy Blue

D-12 Diamond Black

D-62 Diamond Brown

ME-42 Metallic Bronze

I-36 Iridescent Khaki

M-10 Matte Black S-50 Satiny Taupe M-16 Matte White M-60 Matte Dark Brown S-20 Satiny Navy Blue D-12 Diamond Black D-62 Diamond Brown ME-42 Metallic Bronze I-36 Iridescent Khaki

Free Shipping

  • *Deskripsi
  • About

    This innovative formula offers extra long- last, ultra-pigmented colors and easy application, with an amazingly smooth glide. The line is super-precise and ultra-resistant, while the creamy texture blends easily with a brush for a soft, blurry finish. Choose your shade from five XL finishes: matte, satiny, iridescent, metallic or diamond.

    * Unless otherwise stated and to the fullest extent permissible by law, Sephora disclaims all warranties, representations and conditions (whether express or implied) as to the veracity, accuracy, completeness, currency or any other aspects of any product claims or descriptions on this website which have been provided by to us by third parties (e.g. the relevant brand owners or customers reviews). Sephora has not independently verified such product claims or descriptions. Customers and users who wish to rely upon such product claims, descriptions or customer reviews should consult directly with such third parties.

All of our products are 100% authentic

*penilaian & ulasan
2 Ulasans

M-10 Matte Black - mrs

warnanya hitam pekat banget dan pas di swatch di tangan glides ver smoothly tapi pas diaplikasikan di mata susah banget dan smudging kalau udah seharian dipakai karena kelopak mata aku super oily, tapi ini sangat waterproof but ain't gonna repurchase

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

M-10 Matte Black - Must have item

Produk dari make up for ever emank enggak di ragukan lagi kualitas nya. Termasuk produk ini. Warna nya pigmented banged dan waterproof. Aq pakai soflen & sering banged tetesin air soflen ke mata. Dan produk ini tuh gak bikin blebler kemana2. Memang hrg nya lmyn pricey, tp wort it kok untuk dibeli. Sesuai dgn kualiatasnya.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.