hover to zoom
Closeup   7297 jacquelle web

Jacquelle

Moon Light Full Pack

3 reviews

Daftar Tunggu Saya

Rp 119.000

Free Delivery above Rp 200.000

  • Deskripsi
  • How To
  • About

    Premium Invisible Eyelid yang berbahan mesh lace yang lembut, menyatu dengan kelopak mata dan riasan mata secara natural, dilengkapi dengan Eye Glue Lotion yang aman dipakai. Jacquelle Invisible Eyelid Moon Light cocok untuk kesan mata yang tajam.

    Manfaat

    Isi : 60 pasang invisible eyelid dan 1 eye glue lotion.

    Unless otherwise stated and to the fullest extent permissible by law, Sephora disclaims all warranties, representations and conditions (whether express or implied) as to the veracity, accuracy, completeness, currency or any other aspects of any product claims or descriptions on this website which have been provided by to us by third parties (e.g. the relevant brand owners or customers reviews). Sephora has not independently verified such product claims or descriptions. Customers and users who wish to rely upon such product claims, descriptions or customer reviews should consult directly with such third parties.

    • Lepaskan eyelid tape dari tempelan plastik transparan.
    • Letakkan eyelid tape di punggung tangan. Oleskan lem.
    • Tempelkan eyelid tape ke kelopak mata.
    • Untuk membersihkan, gunakan makeup remover.

All of our products are 100% authentic

penilaian & ulasan
3 Ulasans

Moon Light Full Pack

Pas mau beli antara perlu gak perlu sebenernya, eh begitu uda sampe barang nya, jadi sering pakai. aku beli yang full pack uda dapet lem nya. next kalau sudah habis, aku mau beli lagi, soalnya bikin kelopak mata jadi tegas aja kesannya.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Jacquelle

Pas beberapa hari sebelum lauching di luxola,  udah pernah lihat jacq ini di ig. Emg da penasaran mau coba,  pas bgt di luxola launching. Langsung beli n pas diskon. Enak dipakai dan. Ringan. Lemnya juga tahan lama.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Okay

Yes it is almost invisible in term of color but it is definitely visible in term of texture. A bit messy to put on compare to regular eye tape. It is an okay product but for the quality, I think it is overpriced.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.