hover to zoom
Closeup   berry 20kiss

ESQA

Matte Lip Liquid

8 reviews

Daftar Tunggu Saya
Daftar Tunggu Saya

Rp 195.000 Rp 195.000 Rp 195.000 Rp 195.000 Rp 195.000

Berry Kiss

Mauvy Nude

Forbidden Red

Dusty Pink

Coral Tease

Berry Kiss Mauvy Nude Forbidden Red Dusty Pink Coral Tease

Free Delivery above Rp 200.000

  • Deskripsi
  • How To
  • About

    ESQA Matte Lip Liquids are full-coverage and long-wearing. The creamy texture glides on smoothly over lips like a gloss but dries to a moisturizing matte finish and not drying on the lips. It’s vegan and enriched with a dose of nourishing vitamin E to keep lips hydrated. This is perfect for going out, as it will not budge!

    Formulated without:

    • Parabens
    • Phthalates
    • Triclosan
    • Sodium Lauryl Sulfate
    • Gluten
    • Apply to lips without pressing the lips together
    • Keep lips still for an even application
    • For longer wear, avoid greasy and oily food

All of our products are 100% authentic

penilaian & ulasan
8 Ulasans

Berry Kiss - worth the price

Pertama kali pakai, semua langsung nanya pake lipstick apa karena warnanya cocok dan pas di muka saya. membuat wajah saya terlihat lebih fresh. walaupun awalnya sedikit sticky, but it's fine and really worth the price.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Berry Kiss - berry kiss i loveeeee it

parah gue cb nyobain yang berry kiss warnanya itu loh gak ada di lip liquid manapun so warnanya gak pasaran. kata orang sih lengket ya tp kata gue ngga karna gw cm skali oles aja, pas di pake wangi banget suka dan long lasting tahan sampe berjam jam walapun abis makan tahan ko. and yeay! gak bikn bibir kering thanks esqa and sephora

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Dusty Pink - Esqa Matte Lip Liquid Dusty Pink

Cocok untuk kulit super sensitif (saya sudah membuktikan sendiri karena saya mudah alergi) dan long lasting. Cocok untuk menampilkan kesan nude / natural make up dengan smoky eyes. Sangat bagus bila dipakai di atas Forbidden Red.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Forbidden Red - Esqa Matte Lip Liquid Forbidden Red

Biasanya saya mudah alergi dengan produk lipstik / lipgloss namun bibir saya cocok dengan produk Esqa, tidak menunjukkan alergi sama sekali. Warna merahnya bagus, cocok untuk menonjolkan riasan bibir, dan long lasting.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Forbidden Red - its ok

warnanya bagus. i dont usually wear red lisptick. give this one a try and the color is very nice. its matte finish. it doesnt stay as long as kylie, but it stay after a few drinks, not after a meal though. sometimes makes my lips dry if i use it a few days in a row.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Coral Tease - love this matte liquid

At first it feel sticky, have to wait couple minutes to make it dried. So dont play with your lips like the way you using lip tint or balm. the color very nice to my skin tone. The vit E inside prevent your lips from getting dry and chapped. I should buy another color

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Dusty Pink - Support Local Brand

Warna-warna keluaran Lipstick ESQA sangat bagus-bagus dan cocok untuk kulit orang Indonesia. Walaupun agak sticky diawal namun lama-lama tidak dan tahan lama sekali walaupun udah dipakai makan. Ga kalah sama keluaran liquid lipstick drug store luar negeri. two thumbs up!!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Dusty Pink - Esqa Matte Lip Gloss

Really love this new product from Esqa. The color is very opaque and not drying like other matte lip products. My lips feel very moist after application. Nice and elegant packaging design. Would love to see more color variations.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.