hover to zoom
Closeup   4499 ecotools web

Eco Tools

Sheer Finish Kabuki Brush

8 reviews

Rp 140.000

Free Delivery above Rp 200.000

  • Deskripsi
  • About

    Sheer Finish Kabuki dari EcoTools merupakan sebuah kuas makeup yang dapat digunakan untuk mengenakan perona pipi / blush on atau bronzer pada wajah Anda. Buatlah tampilan Anda terlihat lebih sempurna!

    Manfaat

    Bulu-bulu sikat pada kuas ini tebal, sangat halus dan ramah lingkungan. Mengenakan makeup menjadi lebih nyaman setiap harinya. Simpan kuas Anda selalu di dalam tas kosmetik agar senantiasa terjaga kebersihannya!

    Unless otherwise stated and to the fullest extent permissible by law, Sephora disclaims all warranties, representations and conditions (whether express or implied) as to the veracity, accuracy, completeness, currency or any other aspects of any product claims or descriptions on this website which have been provided by to us by third parties (e.g. the relevant brand owners or customers reviews). Sephora has not independently verified such product claims or descriptions. Customers and users who wish to rely upon such product claims, descriptions or customer reviews should consult directly with such third parties.

All of our products are 100% authentic

penilaian & ulasan
8 Ulasans

HG STATUS

SUPER LOVEE. I originally bought this to apply my f ace and body foundation, but didnt really work out cause it was too sheer. it turns out that it is totally perfect for applying cream/mouse foundation. cream blush, bronzer or other intense pigmented products. BUY THIS!!! 

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

the best brush ever....

Ini adalah brush yg pertama sekali saya beli awal nya sie ragu.. tp gitu barang nyampe mmmhmmm bulu nya alussss bgt... gak buat kulit sakit, nyaman dan terpenting harga na miring karna pas beli lg disc. Tq luxola...

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Perfect for applying powders

Possibly my most favourite brush, applies both loose and compact powders for the sheerest finish with a feathery touch. Exactly what I'd been seeking, and I love the short, shaving-brush handle design that fits snugly for ultimate control. Use with the lightest touch, letting the tips of the bristles do all the work.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Lovable brush

Another HG Brush from ecotools. Diawali dengan pembelian wonder powder Make Up Store yang a little bit tricky cara pemakaiannya saya mencari cari review dan ketemu dengan bedak tersebut akan keluar cahayanya apabila dipakai dengan brush yg sintetis dan lembut. Jatohlah pilihan pada Ecotools kabuki sheer finish. Dan hasilnya super sekaliiiii. pemakaian wonder powder hanya sedikit tapi di swirl bisa buat satu muka dan hasilnya glowingg. I love it

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

kabuki brush nya lembut banget..

aku suka banget sama kabuki brush nya ecotools.. brush yang lembut banget dan simple size nya selalu wajib dibawa.. aku pake brush ini khusus untuk loose powder.. hasilnya bedak dimuka jadi kelihatan lebih natural.. terimakasih buat luxola yang udah ngasih diskon untuk brush ini.. :)

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Sheer Finish Kabuki Brush

This is an amazing brush. Leaves a flawless finish to my skin every time, and it is super soft. Very natural look. And never have any problems with hairs falling out. Love it! All the Eco tools are awesome recommend them to everybody.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

ecotools sheer finish kabuki

Ecotools sheer finish kabuki................. Bulunya halusss.......... Bikin makeup jadi flawless................. Harganya murah.................... Sukaa sama ecotools nyaa......... Makasih luxola...........

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Lives up to what it claims

My first Ecotools brush and glad I bought it since I'm looking for a brush to put powder with a soft finish, and this lives up to what I had expected! I just wish it has a cap. I don't really like the shape of it though. I would rather choose something like long tube.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.