hover to zoom
Closeup   4519 ecotools web

Eco Tools

Lash & Brow Groomer Duo

Eye Tools

6 reviews

Hurry! only 2 left

Rp 90.000

Free Delivery above Rp 200.000

  • Deskripsi
  • About

    Jenis kuas Lash & Brow dari EcoTools dapat mempermudah Anda untuk membentuk alis dan merapikan bulu mata Anda secara lembut dan sempurna. Bulu-bulu sikatnya halus dan tebal. Gunakanlah kuas dengan bentuk datar ini secara perlahan dari sudut luar ke arah dalam secara perlahan.

    Manfaat

    Bulu-bulu sikat pada kuas ini tebal, sangat halus dan ramah lingkungan. Membentuk alis dan merapikan bulu mata Anda menjadi lebih mudah dengan Lash & Brow Brush.

    Unless otherwise stated and to the fullest extent permissible by law, Sephora disclaims all warranties, representations and conditions (whether express or implied) as to the veracity, accuracy, completeness, currency or any other aspects of any product claims or descriptions on this website which have been provided by to us by third parties (e.g. the relevant brand owners or customers reviews). Sephora has not independently verified such product claims or descriptions. Customers and users who wish to rely upon such product claims, descriptions or customer reviews should consult directly with such third parties.

All of our products are 100% authentic

penilaian & ulasan
6 Ulasans

don't really use it

as far as the quality, this brush has a good quality. Though, i find that i do not really use it in my makeup routine. i do use the plastic comb to comb my lashes if they get clumpy after my mascara, but that's it. I do not use the brow brush that often, as I find using spooly is much easier.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

sikatnya halus

benda wajib nih buat bikin alis. packaging nya bagus banget,  terus bulu-bulu sikatnya kuat dan halus jadi ga perlu nyikat kenceng kenceng  dan bikin sakit. selain itu juga sikat ini punya dua isi yang fungsional banget cucok deh buat alis cetar hehe thankyou luxola

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Lash & Brow Groomer Duo

Eco tools emang bagus-bagus kuasnya, Beli ini pas lagi diskon 50%, cukup puaslah dengan kualitasnya, Selalu suka sama packingnya Eco tools, Berguna banget untuk ngerapiin alis yang berantakan                          

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

A little bit disappointed

Apart from its price, this brush has less consistency on applying and lack of control too! I am saying this because I once found a cheaper brush with greater result. Not gonna repurchase this thing ever again.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

good

Ecotools Lash & Brow Duo is a standard lash and brow groomer set. It does the job decently and I like that the lash groomer and the brow groomer are in one single tool. Nothing much to review in here. 

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Like it!

Saya ridak pernah kecewa kalau beli produk dari ecotools, selain design nya bagus, fungsinya pun sesuai dengan yang di deskripsikan. Saya beli pada saat diskon jadi murah banget dapatnya, ndak nyesal beli ini. 

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.