hover to zoom
Closeup   4515 ecotools web

Eco Tools

Full Eyeshadow Brush

Eye Tools

14 reviews

Rp 108.000

Free Delivery above Rp 200.000

  • Deskripsi
  • About

    Jenis kuas Full Eye Shadow dari EcoTools dapat mempermudah Anda untuk shading, highlight dan blending Eye Shadow pada kelopak mata Anda. Bulu-bulu sikatnya halus dan tebal. Sapukan warna-warni Eye Shadow dari brand makeup favorit Anda, pada kelopak mata dengan sempurna.

    Manfaat

    Bulu-bulu sikat pada kuas ini tebal, sangat halus dan ramah lingkungan. Menggunakan Eye Shadow pada kelopak mata menjadi lebih mudah dengan Full Eye Shadow Brush.

    Unless otherwise stated and to the fullest extent permissible by law, Sephora disclaims all warranties, representations and conditions (whether express or implied) as to the veracity, accuracy, completeness, currency or any other aspects of any product claims or descriptions on this website which have been provided by to us by third parties (e.g. the relevant brand owners or customers reviews). Sephora has not independently verified such product claims or descriptions. Customers and users who wish to rely upon such product claims, descriptions or customer reviews should consult directly with such third parties.

All of our products are 100% authentic

penilaian & ulasan
14 Ulasans

Big Brush

Okay, in terms of texture, it's nice and soft and feels synthetic - which is fine with me. Downside is, it's too big for my eyes area so I really don't use it other than that one time when I first got it because I don't find it convenient to use. I find it more useful to apply highlighter on the nose area, there's more space on my nose for the brush to work ^-^

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Eco tools

This brush is actually to big for my small eyes, but I used it to apply highlight on my brow bone. Because the brush is deans, I also use it as concealer brush. It does the job well. Eco tools offers good quality brushes, you will not be disappointed with their brushes

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

HIIGHLY RECOMENDED

Ecotools brush ini GOOD STUFF bgt !! Brushnya halus banget Saat aplikasi sangat mudah digunakan Saat ngeblend eyeshadow nya bagus bgt Pegangannya juga memudahkan kita  MUST HAVE BANGET PRODUK INI !!!! REALLY REALLY LOVE IT !!!!! 

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Kuas untuk mata yang lembut dari ecotools

Saya menggunakan sikat ini setiap hari untuk highlight diatas mata saya. Bisa dipakai untuk shading juga, tapi saya sudah punya sikat sigma e20 untuk shading. Kuas ini benar-benar multi fungsi. Bulu kuas juga lembut, dan dibuat dari material yang ramah lingkungan. Salah satu merk favorit saya.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Full Eyeshadow Brush Eye Tools

bulunya lembut banget. gagangnya pas dipegang, ga berat walau keliatannya besar dan panjang. bagus banget ketika ngeapply eye shadow ke mata. love it so muchh. pokoknya paling enak pakai ini deh sekarang buat pakai eyeshadow hehehehe

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

love it

Suka banget sama eco tools ini. Sebenernya udah lama pengen punya eco tools tapi berhubung harganya yang lumayan buat kantong jadiii maju mundur deh. Eh luxola kasih diskon yang lumayan buat kantong masih bisa napas hahaha... Jadi kesampean juga deh beli eco tools ini. Bulu2 kuasnya tuh lembuuut dan ga bikin eyeshadow berantakan serbuknya. Dan hasil aplikasinya lebih oke daripada kuas terdahulu hehehe... Thanks ya luxola buat diskonnya.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Makeup brush yang oke banget

Luxola, thanks berat sudah kasih diskon yang lumayan.... beli makeup brush ini pas ada diskon... seneng & puas banget ma produk ini... Recommended bangeet ya...!!! Kuasnya halus & enak dipegang... oke banget dah pokoknya...

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

I like it

This product is great for the overall eyes area. It's big enough to cover the base on your eyes before oyu put your eyes shodows. It blends the products easily. However I don't think it's a must for you to have.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

One of my favorite!

This Eco Tools Full Eye Shadow Brush is really good for the value. It works perfectly for applying powder eyeshadow and helps to blend the eyeshadow on the lids nicely. The bristle is super soft against my eyelids. The handle of the brush is nicely shaped to hold. This brush doesn't shed on me at all. It is easy to clean, and doesn't take that long for it to dry up after deep cleaning which is always a plus point.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

great!

i use this brush for two purposes, one for patting eye shadow onto my lids, and two for blending. i just use the edges to blend and the result is as good as using a blending brush. so hats off to eco tools!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.