hover to zoom
Closeup   9723 drjart web

Dr. Jart+

Poremedic Pore Minish Primer

1 reviews

Hurry! only 4 left

Rp 378.000

Free Shipping

  • *Deskripsi
  • How To
  • About

    Primer perawatan yang dalam sekejap mengurangi terlihatnya pori-pori dan garis halus, mencegah penumpukan minyak dan kotoran, serta menyempurnakan tekstur kulit. Lihatlah pori-pori tidak terlihat dengan primer yang tahan lama dan memberi efek matte ini. Formulanya dalam sekejap merawat pori-pori yang lebar dengan formulasi yang tidak menyumbat pori-pori, membersihkan minyak dan kotoran secara menyeluruh.

    * Unless otherwise stated and to the fullest extent permissible by law, Sephora disclaims all warranties, representations and conditions (whether express or implied) as to the veracity, accuracy, completeness, currency or any other aspects of any product claims or descriptions on this website which have been provided by to us by third parties (e.g. the relevant brand owners or customers reviews). Sephora has not independently verified such product claims or descriptions. Customers and users who wish to rely upon such product claims, descriptions or customer reviews should consult directly with such third parties.

    • Aplikasikan sedikit secara merata sebelum menggunakan riasan.

All of our products are 100% authentic

*penilaian & ulasan
1 Ulasan

Great primer for oily skin

Beli primer ini karena liat di youtube bagus buat kulit cowok yang berminyak dan rough... oil control mantebb tapi klo untuk blurrin pores hmm kyn gblm terlalu kelihatan. wajah jadi velvet silky gt krn nih primer rich of silicon.. Aku pakai diatas sunblock, ga tau bener ga makenya. at least 6 jam ke atas baru wajah rd dewy gt.. ga minyakan sih tp dewy.. padahal kerjaan gw lebih banyak di lapangan

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.