hover to zoom
Closeup   4725 drjart web

Dr. Jart+

Drying Spot Corrector

15ml

8 reviews

Rp 458.000

Free Delivery

  • Deskripsi
  • About

    Drying Spot Corrector merupakan sebuah krim yang dapat digunakan untuk merawat kulit wajah, menghilangkan noda-noda hitam pada wajah dengan efek menenangkan dan menjaga area wajah agar terbebas dari jerawat. Gunakan secara teratur untuk mendapatkan hasil yang sempurna.

    Manfaat

    Berikan sensasi segar dengan mengoleskan krim ini pada bekas jerawat. Mengandung 10 Zat yang sudah lulus uji dan bebas iritasi.

    Unless otherwise stated and to the fullest extent permissible by law, Sephora disclaims all warranties, representations and conditions (whether express or implied) as to the veracity, accuracy, completeness, currency or any other aspects of any product claims or descriptions on this website which have been provided by to us by third parties (e.g. the relevant brand owners or customers reviews). Sephora has not independently verified such product claims or descriptions. Customers and users who wish to rely upon such product claims, descriptions or customer reviews should consult directly with such third parties.

All of our products are 100% authentic

penilaian & ulasan
8 Ulasans

my savior!! amazing product.

i've been using this amazing cream in conjuntion with "dr. jart Ctrl-A serum" for 3 weeks, and it DOES work!! i've been battling my adult cystic acne for these past 10 years, and none was working for me!! i've been seeing a couple of dermatologists, but my skin just getting worse and worse.... after 3 weeks using this, my face that previously looked like an oompah loompah (redness all over my face, very big pores, black head every where, bumps, deep-hard-painful-cystic-acne) is significantly clearing up....my pores are shrank, no more black heads, my acne and bumps are significantly diminished... i am so happy with the results...

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

JERAWAT KERING WAJAH BERSIH

DRYING SPOT CORRECTOR produk yang mujarap menghilangkan jerawat membandel untuk kulit sensitif. Pemakaian rutin menghasilkan wajah yang bebas jerawat, cocok untuk kulit sensitif berjerawat. DPC efektif membebaskan wajah anda dari jerawat-jerawat batu yang membandel.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

wait for the result

the first time trying Dr Jart product, i heard this premium skin care brand is famous in Korea.  Just received the packed 1week ago, and still didnt find any difference on my acne, i have nodul acne under my chin hope the result will be satisfied.. surely will re buying again this product later :D

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Drying Spot Corrector

Produk ini paling ampuh...menghilangkan jerawat...apalagi bekasnya....... Gak nyesal pake produk ini.....terbukti hasil dan cocok utk kulit berminyak...... Bekas luka juga ilang, pori2 mulai mengecil dan menghaluskan wajah....

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Spot corrector

Just tried it since 3 days ago, use it on white heads, discoloration spots.... Haven't seen any significant changes so far........ Still waiting for the result.... Also bought ctrl-a soothing moisturizer, toner from dr.jart

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

WOW

Cream ini efektif banget untuk mengatasi masalah breakout. Setelah pemakaian rutin selama beberapa hari bengkak-bengkak jerawat berkurang drastis. Sangat puas dengan hasilnya. Berencana untuk beli lagi.... Menunggu stock available di Luxola!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Slowly but sure

Produk ini recommended banget buat memudarkan jerawat maupun bekasnya. Meskipun hasil produk ngga instan dan harus sabar, tapi worth sama hasilnya. Selain itu produk ini ngga bikin kulit mengelupas dan kering

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

BEST acne control

pas waktu kulit mulai jerawatan, coba deh pake, seriusan gajadi muncul. sejauh ini untuk spot memudar, tapi emang masi belom ilang. mungkin masih proses juga sih, semoga di botol kedua efeknya mulai kelihatan yaaa

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.