hover to zoom
Closeup   4856 drjart web

Dr. Jart+

Ctrl A Spot Cover

6 reviews

Daftar Tunggu Saya

Rp 368.000

Free Delivery

  • Deskripsi
  • About

    Spot Cover merupakan sebuah concealer hypoallergenic yang dapat Anda andalkan untuk menutupi kantung mata panda Anda akibat kurang tidur dan menutupi noda-noda hitam bekas jerawat pada wajah secara bersamaan. Sebuah solusi yang dapat Anda andalkan untuk segala permasalahan pada wajah Anda!

    Manfaat

    Tutupi kantung mata dan kerutan pada wajah Anda dengan concealer. Dapat digunakan oleh segala jenis kulit dan mengandung 10 Zat yang sudah lulus uji dan bebas iritasi.

    Unless otherwise stated and to the fullest extent permissible by law, Sephora disclaims all warranties, representations and conditions (whether express or implied) as to the veracity, accuracy, completeness, currency or any other aspects of any product claims or descriptions on this website which have been provided by to us by third parties (e.g. the relevant brand owners or customers reviews). Sephora has not independently verified such product claims or descriptions. Customers and users who wish to rely upon such product claims, descriptions or customer reviews should consult directly with such third parties.

All of our products are 100% authentic

penilaian & ulasan
6 Ulasans

Please restock it

This has been my holy grail concealer! I love how it covers any zits and those tiny red bumps. It really prevents my skin from breaking out. But Sephora hasn't restocked it yet. So, please please please make it happen. I'll make sure that Im gonna repurchase after this is officially restocked in Sephora online store.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Perfect coverage

Sudah lama Saya mencari concealer yang tepat untuk mencover jerawat yang lagi aktif. Kalo untuk mengcover bekas jerawat sih banyak merk yg bisa didapatkan, tapi untuk mencover jerawat aktif tanpa mengiritasi, Dan sekaligus merawat jerawat tersebut? Dr.jart crtl a spot cover jawabannya. Thanks luxola

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Hmmm

It really does cover my acne. However the color is too dark for me. My skin color is not even that white. They only have one color. I also bought silver bb cream, they dont have the same color so be careful. The ctrl A products seems to have darker color.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

My All Time Favourite Concealer

First, it is supposed to cover, NOT to heal or reduce pimples. hence the name is Spot Cover. If you are trying to heal your acne, you may want to look up for Drying Spot Corrector or Spot Out. I always have one or two pimples due to my sensitive, yet oily prone skin. This concealer, although not necessarily helps in reducing or healing the pimples, does not aggravate the acne further. Probably because it has kinda medicinal properties. When using any other make up concealer my pimples tend to get worse and worst. This is my third bottle, before I bought it on drugstore or when I travelled overseas. Now Luxola made it much easier for me to purchase.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

tidak membuat jerawat kering

seperti biasa coba2 produt jart, kali ini berharap bisa mengeringkan sekaligus menyamarkan juga memutihkan bekas jerawat,,,ternyata ga efek pakai product ini jerawat tetap saja ada dan juga bekas hitam jerawat ,,,tapi untuk mengcover bagus hasilnya,,,sama seperti namanya spot cover ,,,ya hanya mengcover jerawat beserta noda bekas jerawat saja

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

love it

Awalnya iseng iseng aja nyoba, eh ternyata jatuh cinta impress banget sama brand dr.jart+ dari bedaknya sampe concealer ini bin ajaib jerawat yg bandel lgsung kempes jadi win win deh jerawat ke cover + disembuhin juga. Bit pricey but worth it

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.