hover to zoom
Closeup   10086 boho web

50% OFF

50% OFF

50% OFF

50% OFF

50% OFF

50% OFF

50% OFF

50% OFF

50% OFF

50% OFF

50% OFF

BoHo

Nail Polish

5ml

1 reviews

Hurry! only 2 left

Hurry! only 2 left

Hurry! only 1 left

Hurry! only 1 left

Hurry! only 1 left

Hurry! only 1 left

Daftar Tunggu Saya
Daftar Tunggu Saya
Daftar Tunggu Saya
Daftar Tunggu Saya
Daftar Tunggu Saya

Rp 120.000Rp 60.000 Rp 120.000Rp 60.000 Rp 120.000Rp 60.000 Rp 120.000Rp 60.000 Rp 120.000Rp 60.000 Rp 120.000Rp 60.000 Rp 120.000Rp 60.000 Rp 120.000Rp 60.000 Rp 120.000Rp 60.000 Rp 120.000Rp 60.000 Rp 120.000Rp 60.000

Pacific Ocean

Durcisseur

Beach Party

Californian Sky

Moonlight

Gipsy Finish

Base

Top Coat

Pavé

Caravane

Dream Catcher

Pacific Ocean Durcisseur Beach Party Californian Sky Moonlight Gipsy Finish Base Top Coat Pavé Caravane Dream Catcher

Free Delivery above Rp 200.000

  • Deskripsi
  • About

    Premier materials are bio-originated. Cotton, wool, potato, corn, wheat and cassava propose 86% natural ingredients contained in every bottle.

    Manfaat

    • Highly pigmented and large color selection
    • Formula enriched with active Silica and as natural nail fortifier.
    • Excellent hold, Ultra shine finish, Fast dry, Infused with UV filter to avoid nail discoloration, and Vegan.

    Unless otherwise stated and to the fullest extent permissible by law, Sephora disclaims all warranties, representations and conditions (whether express or implied) as to the veracity, accuracy, completeness, currency or any other aspects of any product claims or descriptions on this website which have been provided by to us by third parties (e.g. the relevant brand owners or customers reviews). Sephora has not independently verified such product claims or descriptions. Customers and users who wish to rely upon such product claims, descriptions or customer reviews should consult directly with such third parties.

All of our products are 100% authentic

penilaian & ulasan
1 Ulasan

Californian Sky - Warnanya Cantik

PackagingPolish ini packagingnya lucuuuu. Dengan botol kaca tutupnya dari kayu gitu. Isinya 5ml. Fragrance, Warna, Aplikasi Dia baunya khas polish, lumayan nyengat tapi gak lama kok waktu udah kering bau nyengatnya hilang. Aku kira warnanya bakalan biru langit gitu, ternyata dia kaya ke tosca, tapi cantik banget kok. Teksturnya nggak creamy banget, agak sedikit encer, but pigmented kok. Kuasnya enak banget buat swatch.Aku pakai ini tanpa base coat atau semacamnya, aku pakai malem besokannya aku pakai untuk aktifitas dia kaya 'nglotok' dikit2 gitu deh.Tapi its okay, kalau untuk jangka pendek sekedar nyesuaiin sama baju ^^ Untuk lebih awet kaliam bisa pakai base coat dulu.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.