hover to zoom
Closeup   7141 benefitcosmetics web

Benefit Cosmetics

How To Look The Best At Everything Medium

11 reviews

Hurry! only 1 left

Rp 490.000

Free Shipping

  • *Deskripsi
  • Ingredients
  • How To
  • About

    Dapatkan tampilan cerah sempurna dengan kombinasi kulit halus dan pori-pori yang hampir tak terlihat. Set ini cocok untuk kulit sedang

    Set ini terdiri dari:

    • The POREfessional PRO balm 7.5 mL, 0.25 US fl. oz
    • Hello Flawless Oxygen Wow “I'm So Money" Honey Brightening Makeup 7.0 mL, 0.23 US fl. oz
    • Boi-ing 02 & 03 industrial-strength concealer 2 x 1.5g net wt. 2 x 0.05 oz
    • Hello Flawless! “I'm Cute as a Bunny” honey custom powder cover-up 4.0 g net wt. 0.14 oz

    * Unless otherwise stated and to the fullest extent permissible by law, Sephora disclaims all warranties, representations and conditions (whether express or implied) as to the veracity, accuracy, completeness, currency or any other aspects of any product claims or descriptions on this website which have been provided by to us by third parties (e.g. the relevant brand owners or customers reviews). Sephora has not independently verified such product claims or descriptions. Customers and users who wish to rely upon such product claims, descriptions or customer reviews should consult directly with such third parties.

    0

    • Mix and match to customise your coverage.

    • The POREfessional: Pat over moisturised skin to minimize the look of pores and help makeup stay put.

    • Hello Flawless Oxygen Wow: Blend on the face in outwards motion, using fingertips or foundation brush.

    • Boi-ing: Apply around the under-eye area with your fingertip.

    • Hello Flawless!: Sweep on with brush or apply evenly with sponge, and blend outward.

All of our products are 100% authentic

*penilaian & ulasan
11 Ulasans

Very good

Bener2 cocok buat warna kulitq yang keindonesian sawo matang makenya jg simpel sudah ada tutorial pakenya serta cerminnya sayang foundation sama basenya kurang banyak so far benefitb selalu g pernah ngecewain

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Amazing

Suka sekali dengan walaupun travel Size lama baru habis fondationx benar2 flawless Sdh order ke 2x di sephora bahkan saya sudah merekomendasikan produk Benefit ini pada teman teman pengen coba produk produk lain yang di jual di sephora online  powdernya ngeset fondation dan mengcover dark spot concealernya masih kurang gelap klo buat shading tapi klo buat highlight ajaib deh brushnya walaupun kecil lumayan deh apalagi klo buat jalan gak makan tempat

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Yeay

Warnanya sangat cocok dengan kulit indonesia seperti saya. Sangat tidak menyesal sudah membelinya Porefsional sangat bagus! Smuanya tercover dengan baik I hink u should have this stuff! Really really good stuff

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

So good

The perfect introduction to Benefit for new folks or a great pick for fans of the brand who want travel friendly versions of their favorite base products! The kit contains all you need to prep for makeup. and this is a great way to have all of them in one convenient location.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

good products

the package is nice n in good condition, i've  tried to use the product once n i love the porefessional primer coz its very light n my face look flawless n pores are well hidden ,. All products stay long on my face but after afew hours my face still oily n need to touch up. 

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

My First Time to use Benefit Profuct

How to Look Best (Medium)  from Benefit is a really good choice if you want no-makeup makeup!! karena hasil yang dihasilkan terlihat natural !  tapi hati hati dalam pemilihan shade!  Well i have a fair skin but not so fair and this shde is not really good on my skin because the colour is a bit darker! but i can accept it because it is not that bad. seems like i hafta choose another shade! shade "medium"  ini menurut saya cocok untuk kulit sawo matang karena warna yang diberikan lumayan gelap. saya memiliki kulit berminyak. Setelah digunakan beberapa jam hasil muka saya sedikit "dewy" which i like so much! But be carefull! menurut saya produk ini "comedogenic" karena  setelah 6 jam pemakaian muncul whitehead di sekitar dahi. so if you have acne prone skin i personally dont recommend you to use it for daily makeup.  overall, it's worth for the price coz the box cute tho!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

1
0

Must-Try All-in-One Set !

If you want to try out some of Benefit's best seller products then you have to consider this set. This is meant for tan skin (they also have it for fair skin), and the primer, foundie, powder, concealer are fabulous! I enjoyed using the powder the most!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

2
0

How To Look The Best At Everything Medium

The POREfessional PRO balm, Hello Flawless Oxygen Wow “I'm So Money" Honey Brightening Makeup, Boi-ing 02 & 03 industrial-strength concealer, Hello Flawless! “I'm Cute as a Bunny” honey custom powder disajikan dan dipacking dengan cantik. Suka banget deh :) love love

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

1
0

Produk Di terima dengan baik

produk telah saya terima dengan baik. pengiriman juga cepat hanya meleset satu hari dari estimasi luxola yang semestinya sampai 1 hari setelah pembayaran. tapi masih termasuk cepat karena masih kurang dari 3 hari, untuk produknya overall suka semua, cuman brushnya aja yang kualitasnya biasa banget dan ga halus. concelearnya juga dikasih 2 warna yang bisa jadi corrector dan highlighter. overall aku suka. thank you luxola

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

2
0

Excellent

All of the products inside do as they were described. The primer smooths the appearance of pores, the foundation is light and not cakey, the concealers are the best, the powder mixes everything together and finishes the look very well. Overall very good!!!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

1
0
Sephora works best with portrait mode.