hover to zoom
Closeup   benefit cosmetics ogen girls gone wow

Benefit Cosmetics

girls gone WOW!

4 reviews

Daftar Tunggu Saya

Rp 750.000

Free Delivery

  • Deskripsi
  • How To
  • About

    WOW the crowd with full brows, long lashes, smoother-than-smooth skin & MORE! This limited-edition beauty gift set includes our bestselling lengthening mascara and our mink-brown tinted eyelash primer that takes your lashes from feathery & natural looking to dramatic & sexy. Boost your brows with gimme brow, our volumizing eyebrow gel, and add an iconic pop of color with benetint, our sexy cheek & lip tint.

    Includes 3 full-size Benefit favorites

    DETAILS

    set includes:

    • full size they’re real! lengthening mascara in beyond black | 8.5 g Net wt. 0.3 oz.
    • full size the POREfessional face primer | 22.0 mL / 0.75 US fl. oz.
    • full size gimme brow volumizing eyebrow gel in 03 medium | 3.0 g Net wt. 0.1 oz.
    • they’re real! tinted primer fun size mini | 3.0 g Net wt. 0.1 oz.
    • benetint cheek & lip stain fun size mini | 4.0 mL / 0.13 US fl. oz.

    Make jaws drop this holiday season! For beyond-belief lashes, apply they’re real! tinted primer alone for a feathery, natural look or layer with they’re real! mascara, for max volume, length & lift. Smooth the POREfessional onto face to minimize the look of pores & fine lines. Stroke gimme brow along brow to define shape, then brush through to blend & build. Apply benetint to the apples of your cheeks & lips, then blend quickly with fingertip.

All of our products are 100% authentic

penilaian & ulasan
4 Ulasans

Suka banget!

Waktu unpacking kirimannya kagef bgt karna ternyata ukurannya besar.  Paket ini tuh pas bgt karna kombinasi barang2 nya just what i needed. Pertama kali nyobain gimme brow, hasilnya bagus bgt tapi untuk yg alisnya yang udah terbentuk ya, kalo alisnya belum dibentuk kayaknya hasilnya cuma tebel2 aja. Untuk pore professional, udah lama pake product ini dan hasilnya beneran nyamarin pori2 dan yg paling aku suka bahannya ga lengket dan berasa ringan bgt.  Untuk mascara, lashes primer and benetint blom coba tapi i heard a lot of good things about it. Can't wait to try it! 

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

IT'S AMAZING

Tin with great items inside. Got 3 full size product and 2 travel size. Love love the mascara & the lash primer. The primer oil free which is good for sensitive skin and its so smooth. You wont regret when you bought it. Great value for money.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Perfect wow package

I loved this package so much and really cheap compared to what I get. All are the bestseller from benefit. Love the benetint sample size and make me want to buy the full size right away. I got 3 full size + 2 deluxe size

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Great set

Tadinya saya berpikir akan mendapatkan tempat yg kecil. Ternyata lumayan besar. Saya mendapat tiga produk full size yang kualitasnya sangat oke. Serta mini benetint yang walaupun mini tapi lama habisnya..

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.