hover to zoom
Closeup   roller lash free rollin box a v2

Benefit Cosmetics

Free Rollin' Roller Lash Mascara

1 reviews

Rp 390.000

Free Delivery

  • Deskripsi
  • How To
  • About

    It's a roller for lashes! The eye-opening Hook 'n' Roll brush grabs, separates, lifts and curls, while the instant curve-setting formula holds for 12 hours. Contains provitamin B5 and serin, ingredients known for their lash-conditioning benefits.

    Your lashes never liked that curler anyway. Be besties with your mascara. Gently wiggle the wand from base of lashes to tip. Repeat across your lashline, making sure to catch every lash. Curls just wanna have fun.

All of our products are 100% authentic

penilaian & ulasan
1 Ulasan

Not clumpy and smudgy

Benefit roller lash mascara ini produk mascara dari benefit paling bagus menurut aku! amazed banget sama mascara ini karena ga bikin bulu mata clumpy sama sekali! Selain itu juga not smudgy at all, ga ada tuh racoon eyes walaupun setelah pake > 8 jam. Kekurangannya menurut aku kurang bisa mempertahankan hasil curl dari eyelash curler ya (buku mata aku lurus banget soalnya). 

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.