hover to zoom
Closeup   lilac packshot swatches

Rp 295.000 Rp 295.000 Rp 295.000 Rp 295.000

Brightening Lilac

Oil Capture Translucent

Radiant Pink

Natural

Brightening Lilac Oil Capture Translucent Radiant Pink Natural

Free Delivery

  • Deskripsi
  • How To
  • About

    The powder appears white in the jar but will be totally translucent once applied on the skin. Work best as setting powder or as blotting powder for all skin tones.

    Apply to the face using circular motions starting in the center of the face (to absorb shine) and working your way out until blended. This powder can be applied by puff inside the jar, or by using powder or kabuki brush from Beauty Box.

All of our products are 100% authentic

penilaian & ulasan
2 Ulasans

Radiant Pink - S.E

Setelah browsing cari review biar gak salah pilih lagi karna uda capek gonta ganti brand yang hasil nya gak bisa pas mungkib karna kulit nya sensitive banget tapi pas cobain ini seneng banget soal nya hasil nya bagus dan netral gak kayak pakai topeng. Blended banget dah pokoknya,

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Oil Capture Translucent - Best of the best

finally nemu juga translucent powder yang sanggup ngontrol minyak di muka seharian.. dia bener2 ga berwarna tapi bikin wajah fresh kinclong gt dan gak dead matte.. lebih bangga lagi ketika tau ni produk made in indonesia

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.